Bautzen - Adventní Bautzen a Görlitz aneb na skok do středověku

od 880 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Adventní
    • cestovkapohoda.cz

nas_tip: Budyšín a Zhořelec, dvě historická městečka plná adventních trhů a skvostných staveb z období gotiky až po secesi. Ve Zhořelci navštívíte i polskou část města.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), Praha Trasa V - Mladá Boleslav (- 100), Liberec (- 150) Trasa Q - Trutnov (+ 180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150)

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (PCE 5:30, HK 6:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd do Bautzenu – Budyšína, města na skále nad řekou Sprévou. Prohlídka historického jádra s mnoha věžemi, nádherný výhled si můžete vychutnat např. z Vodárenské věže. Návštěva Václavského adventního trhu na náměstích Kornmarkt a Neumarkt, který se jmenuje po svém zakladateli Václavu IV. Přejezd do nedalekého Görlitzu – Zhořelce patřícímu k nejkrásnějším z německých měst, byť jeho východní část už patří Polsku. Prohlídka městečka plného skvostných staveb z období od gotiky až po secesi, adventní trhy. Přibližně v 18:00 hod. odjezd do ČR.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění včetně storna 35 Kč