Adventní Berlín a galerie 2020


  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Pojištění: zájezd zahrnuje povinné pojištění cestovní kanceláře ve smyslu zákona 159/99 sb.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění. CK GEOPS nabízí svým zákazníkům komplexní pojištění za příplatek. Jedná se o komplexní pojištění pojišťovny UNIQA, které zahrnuje balíček služeb obsahující: úrazové pojištění, pojištění storna, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění léčebných výloh v zahraničí a pojištění zavazadel.
Číslo poj. smlouvy: 1360500328 tarif K5; kontakt na Europ Assistance: +420 296 333696
• pojištění léčebných výloh v zahraničí pojišťuje vzniklé náklady na léky, ošetření a hospitalizaci až do výše 5.000.000 Kč a pojištění asistenčních služeb do výše 5.000.000 Kč
• pojištění stornopoplatků souvisejících se zrušením cesty ze zdravotních důvodů: plnění maximálně do výše 80 % ze stornopoplatku, nejvýše však 15.000 Kč
• úrazové poj.: plnění za trvalé následky úrazu (max. 300.000 Kč), úmrtí (max. 150.000 Kč)
• poj. odpovědnosti za škodu při cestě do zahraničí: škoda na zdraví a věci 1.000.000 Kč
• pojištění zavazadel (při překonání překážky) do výše 10.000 Kč

úvodni popis_PROV: Adventní víkend v německé metropoli - budete mít čas si prohlédnout památky i berlínská muzea a různé pěkné vánoční trhy, na nichž si každý přijde na své, za návštěvu stoj také berlínská divadla.

Stravování: snídaně

v ceně zahrnuta snídaně formou bufetu (teplé nápoje – káva, čaje, mléko, džusy, čerstvé pečivo, marmelády, buchta, jogurt, máslo).

Doprava: autokarem

klimatizovaným zájezdovým autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč) a DVD

Svoz z Brna, Hradce Králové, Pardubic a Plzně, může být zajištěný, veřejnou dopravou. S nutností v Praze přestoupit do hlavního zájezdového autobusu. Mezi příjezdem svozového autobusu a odjezdem zájezdového autobusu může být časová prodleva.

Ubytování: hotel **+

hotel typu Ibis Budget u Berlína, 2 lůžkové pokoje s příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: 1. den: : odjezd z Prahy v 5.30 hodin, UL a po trase, za 300 Kč svozy HK, Pa, za 400 Kč Br, BERLÍN , prohlídka města a především čas na úžasnou adventní atmosféru německé metropole , historický adventní trh, neuvěřitelná světelná výzdoba, třída Unter den Linden, Braniborská brána, Humboldtova universita, Muzejní ostrov , Říšský sněm
2. den: 2. den: pro zájemce ráno návštěva Říšského sněmu (Reichstag) s výjezdem do skleněné kupole (nutná rezervace), volno k návštěvě berlínských muzeí a galerií či k pohodě na adventních trzích, odpoledne odjezd, návrat do Prahy do půlnoci CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a příp. aktuálním dopravním podmínkám. Kupole Říšského sněmu může být uzavřena kvůli aktuálnímu provozu instituce, bývá do ní pouštěn omezené množství návštěvníků a hromadné rezervace někdy bývají zamítnuty. Upozornění. Pergamonský oltář je v rekonstrukci, bude ale k dispozici digitální trojrozměrný model.