Adventní Bamberg


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Bavorský Bamberg je městem plným historie. Najdete tu památky už z dob raně středověkých. Město bývá taktéž často označováno jako Malé Benátky, neboť gondoliéři tu jezdí ve skutečných gondolách podél hrázděných domů. Na své si tu přijdou i milovníci piva, neboť se tu nachází 13 rodinných pivovarů, z toho místní specialitou je nakuřované pivo. V předvánočním období se Bamberg proměňuje na město betlémů. Kromě Velkých jesliček, které tu tvoří symbol Vánoc, najdete betlémy v městských ulicích.

Program: Odjezd v ranních hodinách. Po příjezdu bude následovat procházka městem s průvodcem, během níž uvidíte například Domplatz s dómem, Novou rezidenci nebo biskupský palác. Projdete se historickými uličkami a společná prohlídka bude zakončena u radnice, kde se pořádají vánoční trhy, které patří k jedněm z nejkrásnějších v celém Německu. Odjezd do ČR v 17:30

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 6::00 HOD (NÁSTUPNÍ MÍSTO BUDE UPŘESNĚNO)
BEROUN - 6:45 ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU)
PLZEŇ – 7:45 ZASTÁVKA MHD ČERNICE (U INTERSPORTU)
Odjezd z Norimberku v 18:00 hod.
PŘEDPOKLÁDANÝ NÁVRAT:
20:30 PLZEŇ ZASTÁVKA MHD ČERNICE (U INTERSPORTU)
21:30 BEROUN ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU)
22:15 PRAHA
Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.
CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.
ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 49,- Kč / den