Severozápadní pobřeží - Hotel Coin de Mire Attitude ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel se nachází na severním cípu ostrova, jen cca 20 m od nádherné pláže pokryté bílým pískem. Mezinárodní letiště je vzdáleno cca 75 km, živé městečko Grand Baie cca 4 km, nejbližší nákupní možnosti cca 1 km od hotelu.

Pláž: Krásná písčitá pláž s nezapomenutlným výhledem na skálu Coin de Mire se nachází cca 20 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Motorizovaní vodní sporty za poplatek. Va čase od 11 do 16 h je k dispozici plážový servis (donáška drinků z hotelového baru). Pláž je od hotelu oddělena pobřežní komunikací.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou (mauricijská kuchyně, nutná předchozí rezervace), bar, dva bazény s integrovanou dětskou částí, fitness, miniklub.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách i na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, stolní tenis, tenis, šipky, petanque, vybrané nemotorizované vodní sporty.
Za poplatek: půjčovna kol, Spa centrum, masáže.

Doporučujeme: Příjemný hotel, který prošel roku 2017 kompletní renovací, se nachází na nejsevernějším cípu Mauricia, nedaleko vyhledávaného letoviska Grand Baie. Typická mauricijská architektura v souladu s moderním designem, vstřícný personál, nádherná tropická zahrada, autentické Spa centrum - to vše je zárukou nezapomunetlné dovolené v tropickém ráji pro páry, rodiny i jednotlivce. Dovolená v hotelu Coin de Mire Attitude je ideální kombinací relaxační dovolené na pláži s dobrodružstvím spojeným s poznáváním krás tohoto kouzelného ostrova.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 20. 5. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 20. 5. 2019.

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu). Za příplatek možnost doobjedat program all inclusive (9.00-24.00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení). Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Prostorné pokoje typu superior s výhledem do zahrady disponují balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén). Jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Maximální obsazenost tři dospělí. Rodinné pokoje s výhledem do zahrady na vyžádání a za příplatek. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti.