Severozápadní pobřeží - Hotel Tarisa Resort & Spa ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Vyhledávaný hotel se nachází v severozápadní části ostrova v klidnějším letovisku Mont Choisy, cca 50 m od krásné pláže s bílým pískem a cca 75 km od mezinárodní letiště. Centrum živého letoviska Grand Bay cca 6 km, hlavní město Port Louis s množstvím nákupních možností možností cca 20 km.

Pláž: Krásná pláž s jemným bílým pískem se nachází cca 50 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA. Vybrané nemotorizované vodní sporty na pláži zdarma, motorizované vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní resturace, restaurace s obsluhou (indická kuchyně, možno rezervovat 1x za pobyt, nutná předchozí rezervace), bar, venkovní bazén, dětský bazén, směnárna, dětský klub, centrum vodních sportů.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), slunečníky a lehátka u bazénu, denní a večerní zábavní program, fitness, stolní tenis, tenis, plážový volejbal, minigolf, sauna, nemotorizované vodní sporty (kajak, šlapadla, kanoe).
Za poplatek: Spa centrum, masáže, motorizované vodní sporty.

Doporučujeme: Příjemný hotelový komplex s přátelskou atmosférou, který prošel v roce 2017 kompletní renovací, se nachází v severní části ostrova v bezprostřední blízkosti překrásné pláže pokryté jemným bílým pískem. Díky bohatému sportovnímu zázemí, konceptu all inclusive, komfortnímu ubytování v blízkosti malebné laguny omývané tyrkysovými vodami Indického oceánu je tento hotel vynikající volbou pro strávení nezapomenutelné, ať už odpočinkové, či aktivní dovolené pro klienty všech věkových kategorií.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 20. 5. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 20. 5. 2019.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek možno doobjednat all inclusive . Služby all inclusive zahrnují plnou penzi (snídaně formou bufetu 07:00–10:00, oběd formou bufetu nebo výběr z menu 12:30-14:30, večeře formou bufetu 19:30–22:00), lehké občerstvení během dne, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru a restauracích v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ***

Prostorné, komfortně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a orientací na moře, disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) a jsou vybaveny klimatizací (klimatizace zdarma), TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Maximální obsazenost tři dospělí. Rodinné pokoje s výhledem do zahrady za příplatek. Maximální obsazenost čtyři dospělí.