Jihozápadní pobřeží - Hotel Riu Creole ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel leží v jihozápadní části ostrova v blízkosti impozantní hory Le Morne a zároveň přímo u písčité pláže. Letiště je vzdáleno cca 60 km, hlavní město Port Louis cca 50 km, golfové hřiště cca 18 km. Hotel je součástí kompexu Riu Le Morne****.

Pláž: Překrásná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Vybrané vodní sporty a bar na pláži zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik tématických restaurací (asijská, indická, nutná předchozí rezervace), bary, 2 bazény, dětský bazén se skluzavkami, obchod se suvenýry, diskotéka.
Zdarma: Wi-Fi (v celém hotelu), slunečníky a lehátka u bazénu, animační programy pro děti i dospělé, fitness, plážový volejbal, windsurfing, kajak, sauna, vířivka.
Za poplatek: Spa centrum, masáže, potapěčské centrum.

Doporučujeme: Oblíbený hotelový komplex situovaný v jihozápadní části Mauricia, v exkluzivní lokalitě poloostrova Le Morne, je součástí známého řetězce RIU hotels, který je vždy zárukou prvotřídních služeb. Hotel svým hostům poskytuje bohatý 24hodinový program all inclusive, koupání v azurových vodách Indického oceánu s impozantní skálou Le Morne v pozadí a širokou škálu sportovních aktivit napříč oběma sesterskými hotely Riu Creole a Riu Le Morne.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 4. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 4. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

All inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní i zahraniční výroby 24 h denně.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s balkonem nebo terasou s orientací na moře disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén), jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem a minibarem. Za příplatek pokoje typu superior, které jsou prostornější. Maximální obsazenost tři dospělé osoby. Rodinné pokoje s oddělenou ložnicí a výhledem do zahrady nemají balkon a jsou k dipozici rovněž za příplatek. Maximální obsazenost čtyři dospělí.