Autentické Maroko – Pohádkové Putování S Jógou


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky

Maroko – labyrint příběhů, snů a kontrastů. Místo tajemství a mýtů. Země, kde horoucí africká noc provoněná arabským jasmínem má své mocné kouzlo. Všechny smysly jsou zesílené díky barvám, vůním, zážitkům. V momentě, kdy se staneme pozornými, si začneme všímat neomezené možnosti inspirace, která je všude kolem nás. To všechno nám otevře naše smysly. Na nejhlučnějším náměstí světa, najdeme ten tichý prostor v sobě a uvidíme krásu, která nás naplní uvnitř. Dotkneme se ticha. Dotkneme se sebe. Tento 8 denní poznávací pobyt je připravený tak, abyste si mohli užít svoje cestování a výlety naplno a nemuseli se starat vůbec o žádné detaily. Profesionální průvodkyně po celou dobu pobytu, krásné hotely, vynikající místní jídlo a detailně připravený a prověřený program. Vše je nachystáno tak, abychom vám poskytli ten nejlepší autentický marocký zážitek.

Garance skupiny max. 12 osob

Marrákeš – Bio Aroma zahrada - aragánový olej - Essaouira - údolí řeky Ourika - Vysoký Atlas – Atlantický oceán – Essaouira – rituál Hammam – poušť Agafay – marocký čajový rituál

Doprava: letecky

Nástupní místa: 26.09. – 03.10. Odjezd L1, L2

Ubytování: různé

Ubytování: jedinečný luxusní riád (hotel) usazený na kopci, vzdálený 35 km od Marakéše, situovaný ve výjimečné krajině s výhledem na olivové, mandlové háje, pomerančové háje a pohoří Atlas. Jedná se o klidné místo, vhodné pro relax a odpočinek. Okolo riádu, u bazénu lze spát v soukromých berberských stanech přímo pod hvězdami, jako místní nomádi a prožít vzpomínky na celý život. Na zájezd je možno se nahlásit i pouze v 1 osobě, doplníme vás do 2lůžk. pokoje s další klientkou a nemusíte připlácet za 1lůžk. pokoj.
Stravování: zájezd je zajištěn s bohatou snídaní v marockém stylu. Marocká kuchyně - to je spousta neuvěřitelných chutí a vůní, koření a bylinek, kvalitních oliv, ořechů, ovoce a spousty dalšího. Během našeho putování budete mít spoustu možností se dobře najíst během dne (obědy během programu nebo ochutnávat skvělé jídlo na ulici). Nechte vše na úžané průvodkyni, která Vám vše doporučí a poradí, aby to pro vás bylo nej. Večeři je možné mít každý večer zajištěnou na hotelu. Praxe je taková, že si můžete každou večeři dle nálady na místě objednat. Cena jedné večeře je 14 € / osoba.

Program zájezdu

1. den: Dobrodružství začíná - přílet do Marrákeše
2. den: Město zázraků – Marrákeš - Berberské trhy – Palác Bahia – mešita Koutoubia – zahrady Jardin Majorelle
3. den: Bio Aroma zahrada – Argánový olej a Aroma workshop - Tekuté zlato Maroko – výroba osobního afrodiziakálního parfému
4. den: Údolí krásy a kultura Berberů - údolí řeky Ourika a berberské vesnice
5. den: Láska a štěstí v městě svobody - Essaouira
6. den: Essaouira – okouzlení pokračuje
7. den: Magické místo – poušť Agafay
8. den: Odlétáme - po snídani dle let. řádu transfer na letiště a odlet domů. 8 krásných dnů a jedinečných zážitků to byla naše cesta za autentickým Marokem.

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. připojištění vyššího storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 650 Kč,
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den