Sliema - Hotel Bay View ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Komfortní hotel se nachází na nádherné pobřežní promenádě „The Strand“ města Sliema a je zde podobně jako v St. Julian’s množství obchodů, barů, restaurací a hotelů. Sliema je vzdálena 6 km od hlavního města Valletta a spojení mezi oběma městy poskytuje přímá autobusová linka. Vzdálenost od letiště cca 10 km. Písčitá pláž Mellieha Bay nebo Golden Sands vzdálena cca 38 km autobusem.

Pláž: Největší písčitá pláž Mellieha Bay nebo krásná písčitá pláž Golden Sands autobusem cca 38 km – zastávka autobusu je před hotelem, v okolí hotelu se nacházejí vápencové pláže.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, čínsko-indická restaurace, TV místnost, lobby bar, bar u bazénu, vnitřní bazén, venkovní bazén na střeše hotelu s výhledem na město a přístav, herna pro děti.
Zdarma: lehátka a slunečníky u bazénu.
Za poplatek: fitness, masáže, sauna, kadeřnictví, internetový koutek a Wi-Fi, nehtové studio, prádelna.

Doporučujeme: Příjemný, kvalitně vybavený městský hotel přímo u moře je ideální pro klienty, kteří mají rádi živější letoviska a zábavu na dosah. Hotel má výhodnou polohu pro cestování po ostrově.

V ceně je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Pobytová taxa: S platností od 1.6. 2016 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána ekologická pobytová taxa , kterou platí každá osoba starší 18ti let. Výše ekologické pobytové taxy na osobu a noc je 0,50 EUR . Maximálně vybíraná částka na osobu a pobyt je 5 EUR.

Stravování: snídaně

Snídaně kontinentální formou bufetu. Možnost dokoupení večeří formou bufetu v hotelu (nutno předem objednat).

Ubytování: hotel ***

Pokoje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi a trezorem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře za příplatek.