Mellieha - SEABANK RESORT ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v severní části ostrova, 1 km od letoviska Mellieha, 25 km od letiště.

Pláž: Hotel leží 30 m od písečné pláže.

Vybavení: Hotel vhodný pro náročnější klienty, všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, restaurace s kuchyní italskou, mexickou, americkou a čínskou, snack bar u pláže, kadeřnictví, kosmetický salón, obchody, čistírna, WiFi připojení.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, fitness centrum, bowling, potápění, plážový volejbal, stolní tenis, squash, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén, miniklub, animační programy v cizím jazyce.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-07:30 - 10:00 snídaně formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 12 :00 pozdní kontinentální snídaně-12:00 - 15:00 oběd formou bufetu včetně nápojů místní výroby-večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby (výběr ze šesti tematických restaurací)-odpolední káva, čaj, pečivo, snack-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby -balená voda na pokoji-zařízení na kávu a čaj na pokoji-sejf na pokoji-WiFi připojení na pokoji a veřejných prostorách hotelu-sauna, pára, krytý bazén s jacuzzi-plážové osušky (na depozit)-denně spojení do letoviska Sliema hotelovým shuttle busem-animační programy, sportovní aktivity, miniklub, večerní programy

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoj s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefon, klimatizace, fén, set na přípravu kávy a čaje, lednice, sejf, WiFi připojení, balkón s výhledem na krajinu. Pokoj pro max 2 osoby. K dispozici také 4 lůžkové pokoje s výhledem na krajinu. Za příplatek pokoje s výhledem na bazén či na moře.