Cirkewwa - PARADISE BAY ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží na skalnatém útesu v oblasti Cirkewwa s výhledem na ostrovy Gozo a Comino. U hotelu je přístav, ze kterého odplouvají lodě na ostrov Gozo.

Pláž: Hotel leží přímo u moře u vlastní písečné pláže, v blízkosti hotelu je známá písečná pláž Paradise Bay.

Vybavení: Hotel po rekonstrukci, vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, koktejl bar, snack bar, obchody, internetové připojení, konferenční sál.

Sport a zábava: Tři venkovní bazény, krytý bazén (v zimním období), sauna, jacuzzi, fitness centrum, tenisový kurt, vodní sporty, potápěčské centrum.

Pro děti: Bazén, hřiště.

Poznámka: Od roku 2012 musí mít každé dítě svůj cestovní pas.Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Bez stravy. Možnost zakoupení snídaně, polpenze či plné penze formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, kávovar, lednička, fén, s výhledem na moře. Za poplatek možnost Wi-Fi připojení. Možnost až dvou přistýlek za poplatek. K dispozici jsou i pokoje s výhledem na záliv a Junior Suite pro max 3 osoby.