Cirkewwa - Hotel Paradise Bay ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází cca 5 km od městečka Mellieha, kde najdete mnoho kaváren a obchůdků. Vzdálenost od letiště je cca 30 km. Cca 50 m je zastávka autobusu, kterým se dostanete do Melliehy i dalších měst. V blízkosti je přístav, ze kterého se lodí dostanete na ostrov Gozo nebo Comino s vyhlášenou Modrou lagunou. Hotel má vlastní písčitooblázkovou pláž přímo u hotelu.

Pláž: Menší privátní písčitooblázková pláž přímo u hotelu . Další nádherná písčitá pláž Paradise Bay v laguně cca 900 m od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, tři venkovní bazény, minimarket.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, animační program.
Za poplatek: tenisové kurty, stolní tenis, Wi-Fi v lobby, sauna, masáže a kurzy potápění.

Doporučujeme: Kvalitní resortový hotel s širokým výběrem animačních programů a s výhledem na malebné ostrovy Gozo a Comino je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro každého, kdo chce strávit aktivní dovolenou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Pobytová taxa: S platností od 1.6. 2016 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána ekologická pobytová taxa , kterou platí každá osoba starší 18ti let. Výše ekologické pobytové taxy na osobu a noc je 0,50 EUR . Maximálně vybíraná částka na osobu a pobyt je 5 EUR.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci, možnost dokoupení večeří nebo all inclusive. All inclusive zahrnuje - snídani, oběd a večeři formou bufetu (obědy a večeře mohou být i servírované nebo a la carte), místní alkoholické a nealkoholické nápoje, sendviče a zákusky od 11:00 do 23:00. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s balkonem s výhledem na moře (výhled na záliv Paradise Bay za příplatek) a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou centrálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek.