Severní Male Atol - Hotel Paradise Island ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Tento exotický vilkový resort se nachází 10 km od letiště v Male, v oblasti Severního Male Atolu. Cca 20 minut dlouhý transfer je zajišťován rychlým člunem.

Pláž: Bungalovy leží přímo u dlouhé písčité pláže, SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Resort má pro své klienty k dispozici recepci, šest restaurací, tři bary, bazén (slunečníky a lehátka u bazénu zdarma), fitness, masáže (za poplatek), tenis, stolní tenis, badminton, volejbal a biliár (za poplatek). Hotel nabízí velké množství výletů lodí, potápění a rybaření (za poplatek).

Doporučujeme: Tento ostrovní resort s bílým pískem, modrou lagunou a velkým množstvím kokosových palem uchvátí již na první pohled každého cestovatele. Vysoký standard služeb a mnoho doplňkových aktivit přímo láká k prožití výjimečné dovolené na velmi romantickém místě.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku *
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 1. 7. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 1. 7. 2019.

Stravování: plná penze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci. Při zakoupení zájezdu do 31. 8. 2019 plná penze (snídaně, oběd a večeře v hlavní restauraci formou bufetu) za cenu polopenze. Možnost dokoupení all inclusive: plná penze formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), občerstvení během dne formou snacku, neomezené množství vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů a koktejlů místní výroby během dne (od 10:00 do 01:00 h) ve vybraných barech a restauracích. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Komfortně vybavené plážové bungalovy Superior se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny telefonem, TV/SAT, minibarem a trezorem (zdarma). Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě (druhá přistýlka na vyžádání). Vodní vily za příplatek.