Jižní Male Atoll - Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Reef villa – překrásná vila, která se vypíná přímo nad vodní hladinou, disponuje také prostornou terasou a soukromým bazénem. Rozloha celé vily je 279 m² a nabízí ubytování až pro 4 člennou rodinu. V této kategorii je opět možnosti objednat vilu s dvěma až třemi ložnicemi. Každá vila se pyšní nadstandardní koupelnou s vanou, venkovní i vnitřní sprchou, prostornou ložnicí a šatnou.

Overwater villa – luxusní vila je jednou ložnicí s rozlohou 283 m², nabízí ubytování až pro 4 člennou rodinu. Vila se nachází přímo na lagunou disponuje velmi prostornou terasou se soukromým bazénem a přímým vstupem do moře. Nechybí zde ani luxusní koupelna s vanou, venkovní a vnitřní sprchou, nebo šatna s prosklenou podlahou, kde je možné sledovat pozoruhodný podmořský život. V tomto typu ubytování je také možnost dvou až tří ložnicových vil.

Beach villa – luxusní vila s jednou ložnicí, vhodná pro 4 člennou rodinu s rozlohou 234 m², poskytuje klientům přímo vstup k pláži a soukromý bazén s prostornou terasou. Koupelna je vybavená velkou vanou, venkovní a vnitřní sprchou. V této kategorii resort nabízí i dvou až tří ložnicové vily.

STRAVOVÁNÍ

Pláž: Luxusní resort ve stylu Waldorf Astoria se rozkládá na třech menších ostrůvcích, obklopených křišťálově modrou lagunou, lemovanou bílými jemnými písečnými plážemi. Nachází se v oblasti Jižní Male Atoll. Svým hostům poskytuje maximální soukromí a nadčasový luxus se službami na velmi vysoké úrovni. Resort disponuje 122 vilami s možností jedné nebo vícero ložnic, rozděleno na Beach vilu se soukromým bazénem, Reef vilu se soukromým bazénem, Overwater vilu se soukromým bazénem. Resort nabízí i možnost vil v naprostém soukromý a to ve Stella Maris Ocean Villa, která je dostupná pouze lodí a nebo můžete zvolit soukromý ostrůvek, také přístupný pouze lodí. Objevte také kulinářskou cestu kolem světa díky 11 jedinečným restauracím a fantastické wellness centrum dotažené díky Waldorf Astorii k naprosté dokonalosti.

Nádherná pláž s jemným bílým pískem a křišťálově čistou modrou lagunou s rozmanitým podmořským životem. V blízkosti pláže se nachází 2 rozlehlé bazény, na pláži je možné využít nabídku vodních sportů a potápění.

Vybavení: Recepce, 11 restaurací a barů, které nabízí výbornou mezinárodní kuchyni, yoga pavilón, 2 značkové obchody, lázně, Waldorf Astoria Young Discovery Park, svatební pavilón, wifi v celém resortu zdarma.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

SNÍDANĚ nebo POLOPENZE: Vydejte se na jedinečnou kulinářskou cestu kolem světa v 11 restaurací a barech a ochutnejte různé světové speciality. Užívejte si osobitý design interiérů a jedinečný výhled na okolí.

Terra: Exkluzivní venkovní restaurace s jedinečným konceptem – originální posezení pro hosty sestává ze sedmi bambusových klícek vznášejících se v korunách stromů, s fantastickým výhledem, kde si vychutnáte to nejlepší z místní i zahraniční kuchyně, navíc v absolutním soukromí.

Yasmeen: Autentická arabská vesnička Vás přenese na Blízký východ, s romantickým výhledem na oceán a skvělými variacemi na typická arabská jídla, doplněná o delikátní grilovaná masa a ty nejčerstvější mořské plody.

Li Long: Jedinečná atmosféra staré Číny přímo v resortu. Ochutnáte zde například vynikající pekingskou kachnu z kamenné pece a další asijské speciality. Samozřejmostí je i romantická terasa s posezením a báječným výhledem na oceán.

Tasting Table: Jak si jinak představit fantastický začátek dne než skvělou snídaní v Tasting Table, kde Vás uchvátí výhled na vycházející slunce. Večer se Tasting Table promění v příjemnou plážovou restauraci s venkovním posezením a nespočtem lahůdek z celého světa.

Tangled: Díky této cestě napříč Asií budete mít možnost vyzkoušet domácí asijské nudle, skvělé saké, nejrůznější čaje nebo řemeslné pivo. To vše v příjemném moderním prostředí s přátelskou obsluhou.

The Rock: Jak její jméno naznačuje, restaurace se nachází mezi dvěma velkými balvany, které místu dodávají specifickou atmosféru. Ta je ideální pro vychutnání skvělých světových vín párovaných s nápaditými pokrmy.

The Ledge by Dave Pint: Restaurace The Ledge byla navržena světoznámým šéfkuchařem Davidem Pintem, který si svým uměním vydobyl i Michelinskou hvězdu. Koncept z oceněné singapurské restaurace Burnt Ends přenesl i na Maledivy; hosté resortu Waldorf Astoria tak mají jedinečnou příležitost přiblížit se jeho umění a ochutnat to nejčerstvější maso připravované v australském barbecue stylu, dle Pintových ověřených receptů. Svěží prostředí u bazénu s výhledem na oceán je jen třešničkou na dortu.

Glow: Příjemná restaurace prosvětlená velkými prosklenými plochami, připomínající elegantní botanickou zahradu. V tomto nádherném prostředí ochutnáte ty nejčerstvější pokrmy ze surovin vypěstovaných přímo na ostrově, vždy v bio kvalitě, doplněné prvotřídními světovými víny nebo osvěžujícími ovocnými šťávami a koktejly, ideální před nebo po návštěvě lázní.

Peacock Alley: Poklidný lounge bar, kde si za doprovodu vynikajícího saxofonisty vychutnáte luxusní koktejly, vína a tapas. Peacock Alley Vás překvapí svou přívětivostí a pohodovou atmosférou jak přes den, tak v noci.

Amber: Odpočinkový bar na pláži s fantastickým výhledem na zapadající slunce – ideální místo pro večerní posezení s dobrý nápojem. Kromě výběrových šampaňských a sektů z celého světa Vám tento bar nabídne i originální šampaňské míchané nápoje a delikátní občerstvení.

Nava: Energický bar se skvělými drinky, pizzou a hudbou, který Vás okouzlí jak přes den, tak v noci. Večery probíhají v režii jednoho z oblíbených DJs, který atmosféru u bazénu příjemně oživí.

Ubytování: hotel *****

Vybrat si můžete z rozmanité nabídky ubytování:


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě