Dhaalu Atoll - The ST. Regis Maldives Vommuli Resort


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Maledivy

Pláž: Soukromý ostrov s tropickou zahradou, bělostnou pláží, průzračnou lagunou a architekturou vytvořenou singapurskými designery, jež vyráží dech. Zní vám to jako místo snů? Pak vítejte na St Regis Maldives Vommuli Resort, prvním hotelu řetězce St Regis, který byl postaven v roce 2016 a nabízí maximální komfort.

Místo pro vaše sny

Panenská příroda i voda, která jednoduše láká ke vklouznutí pod třpytivou vodní hladinu, nejsou jediné přednosti tohoto resortu. Zapůsobí na vás už jen samotná cesta na resort, který je od letiště Male vzdálený 45 minut, během nichž budete mít možnost kochat se krásami Malediv. Po přistání vás čeká uvítání na dechberoucí recepci. Jako ve snu se budete cítit i díky osobnímu komorníkovi, který se o vás bude starat po celou dobu pobytu.

Již s prvním pohledem i dotekem budete mít chuť ponořit se do jemného bělostného písku. Nádherná pláž lemuje celý ostrov.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Luxusní vily: Každá vila má svůj vlastní bazén a vybavení, které je zárukou nejvyššího komfortu. Francouzská okna a ovládání přes iPad jsou jen začátkem. Pokoje jsou vybaveny šatnou, posezením, barem, TV Bang & Olufsen Beo Vision, soukromou prostornou terasou s lehátky a mramorovou koupelnou vybavenou volně stojící vanou s dešťovou vodou. Vodní vily umožňují přímý vstup do moře a nabízejí relaxaci v houpacích sítích.

Hýčkání vašich chuťových pohárků

Po příjezdu vás čeká pozornost v podobě čerstvého tropického ovoce a láhve šampaňského. Vychutnávat si také můžete lahodnou kávu a čaj a exkluzivní čokoládu.

Drinky a víno: Zpříjemněte si den skvělým drinkem v Whale baru nebo popíjejte sklenku exkluzivního vína z vinného sklípku Decanter při západu slunce.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu.

Tento hotel nabízí stravování pouze jednou formou. Ať už dostanete chuť na italskou, čínskou, indickou nebo japonskou kuchyni, všechny budete mít na dosah ruky. Tapas bar se nachází přímo na pláži. Získá si vás nejen delikátní jídlo, ale také čarovné prostředí restaurací.

Italská restaurace Alba

Hlavní restaurací resortu je italská restaurace Alba, ve které si můžete dopřát luxusní jídlo od snídaně až po nezapomenutelnou večeři. Restaurace funguje jako a´la carte, bohatý jídelní lístek i bufet se trefí do chuti opravdu každému.

Ubytování: hotel *****

Resort přináší neméně luxusní ubytování, už jen po první noci a koupeli v soukromém bazénu zjistíte, že nebudete chtít resort už nikdy opustit. Vybrat si můžete plážovou nebo vodní vilu.

Vybavení: Moderní hotel je vybaven tak, že se nebudete moci nudit ani minutu. Kromě nádherné recepce se můžete těšit na hlavní bazén, bazén pro hydroterapii s teplou vodou, vyhlídkovou věž, knihovnu, dětský klub, butik a Iridium spa a wellness. Tím však výčet možných aktivit ani zdaleka nekončí. K dispozici je vám posilovna, jóga studio, kadeřnictví, game room pro starší děti, tenisové kurty, vodní amfiteátr, potápěčské centrum a centrum pro vodní sporty.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění na cesty fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě