Baa Atoll - Royal Island Resort


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Nápoje jsou k dispozici od 10.00 do 01.00 hodiny. Snacky se podávají od 10.00 do 18.00 hodin.

Poloha: Maledivy

Pláž: Těšte se na bělostnou pláž s pískem tak jemným, že vám bude protékat mezi prsty jako pramínek vody.

Vybavení: Součástí komplexu je recepce, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, obchod se suvenýry, wellness a spa centrum. Na lahodných pokrmech, dezertech a nápojích si můžete pochutnat v jedné ze dvou restaurací s místní i mezinárodní kuchyní, ve třech barech a v kavárně. Wi-Fi zdarma je dostupná v Boli baru a v restauraci Raabondhi.

Sport a zábava: Aktivity: Pobyt vám zpříjemní nejen romantické procházky při západu slunce, ale také živá hudba, večerní představení, diskotéka, posilovna, volejbal, squash, tenis, stolní tenis, badminton, potápění a wellness procedury za poplatek.

Místo pro dokonalou romantickou dovolenou? Našli jste jej.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Royal Island Resort: Procházejte se po písčité pláži s jemným bělostným pískem, vychutnávejte si zvuk mořských vln a nechte se okouzlit pestrostí a omamnou vůni tropických květin. Royal Island Resort & Spa patří k místům, kde se romantické sny mění v realitu. Je dokonalým útočištěm pro zamilované páry, kterým nabídne klid a soukromí. Vstupte s námi do tropického ráje.

Atol Baa: Korálový atol Baa je od letiště Male vzdálený 110 km. Na toto místo s nedotčenou přírodou se dostanete místním letem a následně člunem během 35 minut. Chcete poznat rozmanitost Malediv? Zjistíte, že pohled z ptačí perspektivy je jedním z nejkrásnějších, takže se samotný let stane zážitkem. Ne nadarmo má resort v názvu královský, čeká vás totiž opravdu královská péče.

Plážové vily: Plážové vily disponují rozlohou 32 m2. Moderně zařízené dřevěné vilky vám dopřejí veškerý možný komfort také díky vlastní verandě s výhledem na oceán s pohodlnými lehátky. Samozřejmostí je klimatizace, vana s oddělenou sprchou, toaleta, fén, minibar, TV SAT a set pro přípravu čaje a kávy.

NÁPOJE: nealkoholické nápoje: balená voda, coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, káva a čaj

džus (pomerančový, grepový, jablečný a rajčatový), milk shakes a smoothies

pivo, místní červené, růžové a bílé víno, vybrané alkoholické koktejly

Destinace: Atoll Baa tvoří 13 ostrovů a několik resortů. Je proslulý svými lakovanými výrobky a jemně tkaným bavlněným sarongem zvaným fejli, přestože dnes je velkým turistickým centrem a leží tu jedny z nejluxusnějších resortů v zemi. V roce 2011 byl celý atol díky své fantastické biologické rozmanitosti zařazen do světové sítě biosférických rezervací UNESCO. Byl zařezen hlavně díky pozoruhodně bohatému mořskému životu poblíž Hanifaru Huraa, kde se rozmnožují žraloci obrovští a manty. V Eydhafushi, správní centrum atolu žije asi 2800 obyvatel. Druhé největší ostrov atolu Thulhaadhoo má asi 2500 obyvatel je hlavní centrem výroby lakovaných krabiček a nádob.

Poznámka: UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Stravování: polopenze

Rozmazlování vašich chuťových pohárků má na starosti stravování formou polopenze a all inclusive.

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu

Ubytování: hotel ****

Dechberoucí pohled na oceán z vlastní verandy? Váš pobyt zpříjemní ubytování v plážové vile.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě
  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě