Hevíz - Hotel Lotus Therme Spa v Hevízu ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Na toto ubytování platí akce "bez rizika".Luxusní hotel má klidnou polohu na kraji Hévízu, cca 1 km od centra, je obklopen parkem. Termální Hévízské jezero je také cca 1 km.

nas_tip: Luxusní hotel s venkovním i vnitřním bazénem a rozsáhlým wellness.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3, nástupní dny na ubytování každý den a zároveň platí akce 4=3, 5=4, 6=5, 7=6. Pobyt se psem není možný.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně i večeře formou velmi bohatého bufetu.

Ubytování: hotel ***

vybaveni: hala s recepcí, wi-fi zdarma, výtah, parkoviště, jídelna, restaurace, kavárna, bar s živou hudbou, herna pro děti.

1-3 lůžkové pokoje mají koupelnu s WC, TV-Sa, trezorek, fén, balkon a k dispozici jsou i župany pro dospělé osoby. 1 lůžkový pokoj je cca 20 m2 veliký, 2-3 lůžkový pak cca 26 m2 veliký.

zazemi: v ceně 3000 m2 veliké wellness - různé sauny, pára, infrakabina, 2 termální léčivé bazény s teplotou vody 36 stupňů, vnitřní relaxační bazén, venkovní vyhřívaný bazén, whirlpool. 1x za pobyt mohou plně platící hosté využít zdarma na 45 minut solnou jeskyni. Termální léčivé bazény jsou přístupné od 15 let, sauny pak od 18 let. K dispozici je i posilovna.


Slevy

  • dítě ubytované na 3. lůžku do 4,9 let zdarma, 5-11,9 let 50%, ostatní 20%
  • Slevové akce: po celou sezonu platí akce 4=3, 5=4, 6=5, 7=6

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí, využívání wellness a termálních lázní, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: od 03.01.21 pobytová taxa 1,8 Euro/noc/osoba od 18 let, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt