LÁZNĚ EGERSZALÓK - HOTEL SALIRIS RESORT**** (CKM)

od 8 290 Kč

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobytové

Malá vesnička Egerszalók se nachází 6 km od města Eger a je známá nejen díky vínu, ale především díky pozoruhodnému termálnímu prameni, který vyvěrá z hloubky cca 420 metrů o teplotě 65-68 °C. Po úbočí kopce odtékající voda z pramene vytvořila solný kopec (usazeninu z vápence). Sirná, léčivá, termální voda je vhodná na léčení kloubních a revmatických bolestí, nemocí páteře, kostních zranění, deformací pohybového ústrojí a některých gynekologických nemocí. Exkluzivní termální a wellness lázně byly otevřeny v létě 2007 a jsou jedinečné v kraji se svými vícestrannými léčebnými a wellness službami na vysoké úrovni. Bazény v lázních zaujímají vodní plochu 1900 m2. Najdete zde celkem 17 bazénů venkovních a vnitřních (sedavý bazén s léčivou vodou, perličková koupel, bazény s různými atrakcemi, skluzavka, bazény pro děti), jacuzzi, tureckou perličkovou lázeň, svět sauny, aromatizované kabiny, parní lázeň, fitness, salón krásy (kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra), restauraci se samoobsluhou, kavárnu a wellness-bar. V okolí lázní se postupně vytvářejí zelené sady, umělé jezero, stezky pro pěší a cyklisty.

Hotel SALIRIS RESORT****

je propojen s termálním areálem, 2 lůžkové pokoje (přistýlka pro dospělou osobu není možná – na dotaz rodinné pokoje, tj. dva 2 lůžkové pokoje propojené dveřmi, s možností přistýlky) mají vlastní sociální zařízení, fén, TV, telefon, mini-bar, k dispozici varná konvice, káva, čaj, klimatizace, každý pokoj má terasu s možností posezení. Snídaně i večeře jsou formou bufetu (v ojedinělém případě, když hotel není plně obsazen, může být večeře formou menu o 4 chodech).

*dítě do 4 let == 2290 CZK

Stravování: polopenze

Snídaně i večeře je formou bufetu (v ojedinělém, případě, když hotel není plně obsazen, může být večeře formou menu o 4 chodech).

Doprava: autokarem

z Českých Budějovic, Třeboně

Ubytování: hotel ****

Hotel Saliris Resort **** je propojen s termálním areálem, 2 lůžkové pokoje (přistýlka pro dospělou osobu není možná – na dotaz rodinné pokoje, tj. dva 2 lůžkové pokoje propojené dveřmi, s možností přistýlky) mají vlastní sociální zařízení, fén, TV, telefon, mini-bar, k dispozici varná konvice, káva, čaj, klimatizace, každý pokoj má terasu s možností posezení.
WIFI připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Č. Budějovic a Třeboně v brzkých ranních hodinách přes Rakousko. Cestou zastávka v Budapešti – krásný výhled z Gellértova vrchu. Ubytování v hotelu Saliris Resort****, cca od 15.00 hodin, odpolední návštěva lázní.
2. den: celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
3. den: celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
4. den: celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: dopolední výlet do města Eger, večerní posezení v příjemném vinném sklípku (např. návštěva „Údolí krásné paní“), možnost procházky městečkem s návštěvou místního skanzenu (domy ve skalách).
5. den: dopoledne možnost relaxace v lázních, pokoje jsou k dispozici do 11.00 hodin, poté odjezd do ČR. Návrat do Č. Budějovic ve večerních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 4x ubytování v hotelu s polopenzí formou bufetu
  • neomezený vstup do termálních lázní a fitness
  • zapůjčení županu
  • služby průvodce
  • Wi-Fi připojení k internetu
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh
  • vstupné do Exkluzivního světa sauny: ve vnitřním prostoru se nacházejí dvě finské sauny, bio sauna, infrasauna, parní lázeň, aroma kabina, ponorný bazén.
  • Ve vnější části je finská, ruská sauna a ponorný bazén – příplatek cca 1.500,- HUF
  • lázeňskou taxu cca 1,40 EUR / noc / osoba nad 18 let – platba na místě