Budapešť jako na dlani


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací
    • cestovkapohoda.cz

Vychutnejte si s námi víkendový pobyt v jedné z nejoblíbenějších a nejhezčích evropských metropolí, tzv. Perle Dunaje - Budapešti.
Užijeme si společnou prohlídku města s profesionálním průvodcem a navštívíme ta nejkrásnější místa tohoto města, známého především pro impozantní architekturu a úžasné termály.
Pojďte s námi ochutnat pikantní jídla, tokajské víno, projít se po jedné z nejvýznamnějších ulic – Váci ucta a užít si léčivé účinky termálních pramenů. Zkrátka pojeďte s námi ochutnat BUDAPEŠŤ!

Program: 1. den: Odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách. Kolem poledne příjezd do Budapešti, následuje prohlídka města (Budínský hrad, Rybářská bašta s vyhlídkou na město, chrám sv. Matyáše, královský palác, řetězový most, budova parlamentu a další). Večerní procházka a prohlídka nádherně osvětlené Budapešti. Večer ubytování v hotelu.

2. den: Snídaně v hotelu, dopolední návštěva města (náměstí Hrdinů, Městský park Városliget) a poté návštěva termálních lázní SZECHENYI (nejteplejší termální prameny v Budapešti doplňuje nádherná neobarokní architektura). Prameny jsou bohaté na minerály, a proto účinné při léčbě pohybového ústrojí a kožních problémů. Místo návštěvy lázní je možné využít návštěvu ZOO. V odpoledních hodinách odjezd zpět do ČR. Návrat v pozdních večerních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA 3:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA- 5:00 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ, PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
BRNO- 6:15 ULICE ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA
BŘECLAV - 7:15 PARKOVIŠTĚ U TESCA, ULICE LIDICKÁ


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • 1 ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 1 osobu,
  • 1 snídaně,
  • 1 místo v autobuse,
  • průvodce znalý destinace,
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě

Cena nezahrnuje

  • vstupy do objektů a termálních lázní (doporučená částka na vstupy do lázní a objektů: 8500 HUF (je nutné mít sebou forinty, v lázních lze platit pouze forinty nebo kartou), ZOO: dospělí 2 800 HUF, děti 2-14 let 1 900 HUF , cestovní a úrazové pojištění, příplatek za jednolůžkový pokoj