Protaras - Jacaranda Hotel Apartments ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: rozhlehlý hotelový komplex se nachází v klidném prostředí v okrajové části letoviska Protaras zvané Pernera. Hotel je vzdálen asi 300 m od centra Paralimni a cca 3 km od letoviska Protaras, nejbližší nákupní možnosti jsou v blízkosti hotelu. Letiště v Larnace je vzdáleno zhruba 60 km. Velmi pěkná písečná pláž se nachází cca 250 m od hotelu, na pláži jsou slunečníky a lehátka za poplatek.

Sport a zábava: Pro děti: dětský bazén, dětské hřiště.

Služby za poplatek: lehátka a slunečníky na pláži, tenisové kurty, sauna, masáže, internet, elektronické hry, biliár.

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně a večeře formou bufetu

Ubytování: apartmán

účelně vybavená prostorná studia s individuálně ovladatelnou klimatizací mají koupelnu s vanou a WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, trezor (za poplatek), vybavený kuchyňský kout se základním sortimentem nádobí, vařičem a lednicí. Pokoje mají balkon nebo terasu. Apartmány, skládající se z ložnice a obývací části s kuchyňkou, jsou prostornější s možností dvou přistýlek.

Vybavení: hotelový areál tvoří několik budov umístěných v hezké zahradě okolo bazénu. V hotelu je vstupní hala s recepcí, TV a internetový koutek, restaurace, bar u bazénu, 2 bazény, dětský bazén, dětské hřiště, tenisový kurt. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma. V hlavní sezóně hotel organizuje několikrát týdně večerní programy.