Protaras - Hotel Sunrise Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází přímo u krásné písčité pláže a zároveň v centru letoviska Protaras, kde je množství obchodů, restaurací a barů. Letiště v Larnace je vzdáleno cca 65 km.

Pláž: Krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře leží přímo před hotelem . Slunečníky a lehátka za poplatek.

Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, několik typů restaurací s mezinárodní kuchyní, bar, grill bar, bar u bazénu, velký bazén, dětský bazén, dětské hřiště, obchod se suvenýry.
Zdarma: Wi-Fi a internetový koutek (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, animační programy.
Za poplatek: dva osvětlené tenisové kurty, stolní tenis, sportovně relaxační centrum (fitness, vyhřívaný bazén, pára, sauna, vířivka, masáže), biliár, squash, šipky, potápění.

Doporučujeme: Tento kvalitní hotel patří díky vysokému standardu služeb, nádherným bazénům i umístění na krásné písčité pláži k nejlepším hotelům v letovisku Protaras. Je vhodný i pro rodiny s dětmi. Vzhledem k velké oblíbenosti tohoto hotelu doporučujeme včasnou rezervaci.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
V případě zavedení pobytové taxy na řeckých ostrovech bude tato vybírána na místě hoteliérem. O případném zavedení a výši bude cestovní kancelář zákazníky informovat.
Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny telefonem, TV/SAT, trezorem, Wi-Fi a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Rodinné suity na vyžádání. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.