Limassol - MEDITERRANEAN BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Luxusní hotelový komplex s krásnou zahradou hned u pláže
Krásný výhled na moře z hotelové terasy
Kvalitní servis

Poloha: Velmi oblíbený hotelový komplex, terasovitě zasazený do rozlehlé zahrady, se nachází v klidném prostředí. Od města Limassol je vzdálen cca 8 km, tam se dostanete autobusem nebo taxíkem. Archeologická lokalita Amathous se nachází cca 500 m od areálu. Hotel je pověstný svými službami a krásným prostředím, velmi často je navštěvován slavnými osobnostmi.

Vzdálenosti Pláž: přímo u hotelu
Centrum: cca 8 km
Letiště: cca 62 km

Pláž: Hotelový komplex se nachází hned u mořského pobřeží a písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Zdejší pláž je v posledních letech pravidelně oceňována modrou vlajkou. Slunečníky a lehátka jsou v úseku přímo před hotelem zdarma.

Sport a zábava: Venkovní terasovitý bazén, dětský bazén, vnitřní bazén (v zimním období vyhřívaný), slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma (v úseku přímo před hotelem). Dětský koutek, miniklub pro děti od 4-12 let v provozu během týdne v hlavní sezóně (v cizím jazyce). Spa centrum (od 18 let) - sauna, pára, jacuzzi (za poplatek), různé druhy masáží (za poplatek). Moderně vybavené fitcentrum a místnost na cvičení (zdarma)\ 2 kulečníky (za poplatek), tenisový kurt a stolní tenis (zdarma, za vratnou zálohu, za poplatek večerní osvětlení). Pravidelné večerní programy (v hlavní sezóně, v cizím jazyce), folklórní večírky, živá hudba. Na pláži v okolí vodní sporty a možnost potápění (za poplatek).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: plná penze

Polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení plné penze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, atrium, salónek, výtah, 2 konferenční místnosti s moderním audiovizuálním vybavením, business centrum, vnitřní a venkovní restaurace, vnitřní a venkovní bary, snackbary, bistro, kavárna, ouzeri, venkovní terasa s krásným výhledem na moře, zlatnictví, butik, kadeřnictví, prádelna a čistírna (vše za poplatek), baby sitting (za poplatek), obchod se suvenýry, krásná udržovaná zahrada s palmami, parkoviště. K dispozici jsou osušky k bazénu a na pláž (za vratný depozit)). Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma.

V hotelu jsou jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje typu deluxe s možností jedné přistýlky a rodinné pokoje až pro 4 osoby, které tvoří větší pokoj s rozkládacím gaučem pro děti. Všechny pokoje mají koupelnu s vanou a sprchou nebo sprchový kout, WC, klimatizaci, fén, telefon, TV/SAT, minibar, trezor, balkón nebo terasu s výhledem do vnitrozemí nebo na moře. Další možnosti ubytování jsou pokoje typu superior a suite jsou na vyžádání, jejich přesný popis a cenu Vám rádi sdělíme. Dětská postýlka na vyžádání zdarma (nelze přidat do pokoje, kde je již jedna přistýlka). Některé pokoje mohou být propojené (na vyžádání).