Larnaka - PALM BEACH HOTEL&BUNGALOWS ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Přímo na pláži
Komfortní ubytování uprostřed rozsáhlé krásné zahrady
Široká nabídka služeb

Poloha: Hotel se nachází v živém letovisku. Larnaka, zároveň je však ideální pro relaxační a klidnou dovolenou. Leží přímo na dlouhé soukromé pláži a je zasazen do krásné zahrady se vzrostlými palmami a dalšími exotickými rostlinami. Skládá se z několika budov, k dispozici jsou hotelové pokoje a bungalovy. Hotel je zárukou kvalitních služeb a skvělého servisu. Je v blízkosti centra města a mezinárodního letiště.

Vzdálenosti Pláž: přímo u hotelu
Centrum letoviska: cca 6 km
Letiště: cca 14 km

Pláž: Hotel leží přímo u krásné dlouhé písečné pláže. K dispozici jsou lehátka a slunečníky a také široká nabídka vodních sportů (za poplatek).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: polopenze

Formou polopenze. Za příplatek možná plná penze.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu je k dispozici 24-hodinová recepce, restaurace, kavárna, taverna, snack bar, lounge bar, konferenční místnost, bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský bazén, dětské hřiště, spa&wellness, stolní tenis, tělocvična, tenis, parkoviště, během letní sezóny večery s živou hudbou. Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma.

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích typu standard nebo superior s možností přistýlky a s výhledem do zahrady nebo na moře a v bungalovech až pro 4 osoby s výhledem do zahrady. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, klimatizací, TV/SAT, sejfem, setem pro přípravu kávy a čaje, fénem, Wi-Fi připojením, balkónem nebo terasou. V pokojích standard a superior jsou navíc župany a pantofle a minibar. Superior pokoje prošly kompletní renovací a jsou vybaveny moderním nábytkem. Bungalovy mají rozkládací pohovku. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.