Lapta - Hotel & Resort LA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: Hotel & Resort LA se nachází ve městě Lapta na severu ostrova. Má 3 bazény, vlastní soukromou pláž a je obklopen krásnými subtropickými zahradami. Hotelovým hostům se naskýtá jak překrásný výhled na moře a pobřeží, tak i dechberoucí panorama horského masivu. Město Kyrenia je vzdáleno cca 15 km a letiště Ercan 45 km.

Pláž: soukromá písečná pláž před hotelem s pozvolným vstupem do moře. Vlastní plážový bazén a bar. Plážový servis zdarma. Lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek, počet kapacitně omezen). Možnost návštěvy dalších pláží v okolí (za poplatek).

Vybavení: recepce, venkovní bazén, bazén na pláži, vnitřní vyhřívaný bazén, směnárna, WiFi v lobby zdarma, PC koutek, prádelna, trezor na recepci zdarma, restaurace, bar v lobby, bar u bazénu, bar na pláži, malá posilovna, stolní tenis, stolní fotbálek, billiárd, slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži zdarma, plážové osušky, sauna (za poplatek), vířivka, tenis, dětské hřiště.

Poznámka: příplatek za neobsazené lůžko / pokoj 1/1 +6 990 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Na Severní Kypr je možno vycestovat výhradně na platný cestovní pas (cestovní pas musí být v den příletu do Severního Kypru platný minimálně následujících 150 dní; platí pro občany ČR i SR). Cestování na občanský průkaz není možné.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně (8:00 - 10:00) a večeře (20:00 - 22:00) formou švédských stolů.

Ubytování: hotel ****

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, TV, telefon, dětská postýlka zdarma (na vyžádání), vlastní soc. zařízení, fén, rychlovarná konvice, minibar (obsah za příplatek).