Kyrenia - RIVERSIDE GARDEN RESORT ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Resort v prostředí nádherných subtropických zahrad
Vlastní mini-aquapark
Široká nabídka kvalitních služeb

Poloha: Resort je situován ve městečku Alsancak, v prostředí nádherných zelených subtropických zahrad, obklopen zvlněnými svahy citrusových sadů a olivových hájů. Z resortu je krásný výhled na pohoří v oblasti Kyrenia. Od centra Kyrenie je vzdálen cca 8 km (shuttle bus jezdí přímo od hotelu – za poplatek) a cca 90 km od letiště Larnaca.

Vzdálenosti Pláž: cca od 2 km - dostupná shuttle busem
Město Kyrenia: cca 10 km, Letiště Larnaca: cca 90 km

Pláž: nádherná písečná pláž je vzdálená 2 km od resortu (plážový servis za poplatek). Pro klienty resortu je několikrát denně k dispozici shuttle bus (zdarma) na hotelovou pláž, která je vzdálena cca 4 km od resortu (plážový servis zdarma, kapacita omezena)

Sport a zábava: V resortu je mini-aquapark se 3 venkovními bazény, k dispozici je také tenisový kurt, hřiště na volejbal a basketbal, dětské hřiště. Během léta se v resortu pořádají zábavné programy s živou hudbou ve vybraných dnech podle programu. V resortu a okolí bohaté možnosti zábavy a vyžití (vše za poplatek) - projížďky na koních, paintball, jeep safari, paragliding, potápění, turistické výšlapy do nedalekých hor, výlety na kole apod.

Poznámka: Přestože přílet na Kypr je zajištěn na letiště Larnaca v jižní (řecké) části Kypru, pro transfer do severní (turecké) části Kypru je nutné mít s sebou platný cestovní pas. Cestovní pas musí být v den příletu na Kypr platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné.

Stravování: all inclusive

Light all inclusive - snídaně, oběd, večeře formou bufetu, v průběhu dne po určitou omezenou dobu zdarma (zpravidla v době večeře) k dispozici také místní nealkoholické nápoje (voda, džusy nebo postmixové nápoje). Změna light all inclusive programu vyhrazena.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V resortu je recepce, trezor na recepci (za poplatek), restaurace, 3 venkovní bazény, vlastní mini-aquapark, minimarket, knihovna, dětský koutek, herna, půjčovna aut, skútrů a bicyklů, mini-wellness centrum (sauna, masáže - za poplatek), služba hlídání dětí (za poplatek), praní a žehlení (za poplatek), směnárna na recepci (za poplatek), malá konferenční místnost

Dvoulůžkové hotelové pokoje Standard s možností až 2 přistýlek (pokoje prošly renovací v letech 2015-2016), vily (s jednou, dvěma nebo třemi ložnicemi pro 4 nebo 6 osob) a bungalovy (s jednou nebo dvěma ložnicemi pro 2, 3 nebo 4 osoby), klimatizace, telefon, rychlovarná konvice, SAT TV (ve vilách a bungalovech TV s lokálními televizními stanicemi), mini-chladnička, fén (hosté ve vilách a bungalovech si mohou fén zapůjčit na recepci proti vratné záloze), balkon nebo terasa. V hotelových pokojích Jacuzzi sprcha. Připojení k internetu je k dispozici pouze v hotelových pokojích (za poplatek). Bungalovy jsou v resortu umístěny v blízkostí bazénů s výhledem na bazény, pokoje a vily mohou mohou mít výhled na bazény nebo na zahradu resortu. Některé největší vily mají svou vlastní malou zahradu a terasu obrostlou popínavým vínem. Ubytování ve vilách a bungalovech na vyžádání.