Kyrenia Region - Hotel Acapulco *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: oblíbený rozlehlý hotelový areál Acapulco je situován 10 km od centra letoviska Kyrenia (možnost dopravy hotelovým minibusem za poplatek) přímo u krásné dlouhé soukromé písečné pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Kyrenie (bary, restaurace, taverny, obchody, zastávka místní dopravy, ovocný trh, půjčovny automobilů a motocyklů, parky, kavárny, sportoviště). Mezinárodní letiště Ercan je vzdáleno 40 km od hotelu.

Pláž: krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou vodních sportů (za poplatek) se nachází přímo před resortem. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma). Pláž u hotelu je považována za jednu z nejkrásnějších na Kypru.

Vybavení: recepce, směnárna, lobby bar, internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry, velká restaurace s terasou a nádherným výhledem na moře, velký bazén se skluzavkou (lehátka a slunečníky zdarma), aquapark, dětský bazén, bar u bazénu, jacuzzi, miniklub, vnitřní bazén, tenisové kurty, posilovna, hřiště na plážový volejbal, basketbal, dětské hřiště, velké kasino, dětský lunapark (za poplatek), sauna, masážní salon, spa, WiFi (za poplatek).

Sport a zábava: hotel zajišťuje animační program a pravidelné zábavné večerní show s živou hudbou a tancem. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, plážový volejbal, basketbal, tenis (za poplatek), stolní tenis a vodní sporty na pláži (za poplatek). Dětský bazén se skluzavkou, aquapark, miniklub, moderní hřiště a lunapark (za poplatek). Pro relaxaci je určen bazén s opalovací terasou, sauna, masáže, vířivka a dobře vybavené fitness.

Poznámka: příplatek za neobsazené lůžko / pokoj 1/1 +12 990 Kč/týden, Příplatek za pokoj v hotelové budově: +3 000 Kč/osoba/týden - na zpětné ověření. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Na Severní Kypr je možno vycestovat výhradně na platný cestovní pas (cestovní pas musí být v den příletu do Severního Kypru platný minimálně následujících 150 dní; platí pro občany ČR i SR). Cestování na občanský průkaz není možné.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:00 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (19:00 - 21:00) formou švédských stolů, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v Moon Rise baru (10:00 - 24:00). Importované nápoje, čerstvé ovocné šťávy, turecká káva, bylinné čaje a nápoje v lahvích za poplatek.

Ubytování: hotel *****

v klimatizovaných dvoulůžkových bungalovech (BGW) s možností až dvou přistýlek, vlastní soc. zařízení, fén, telefon, rádio, SAT TV, minibar (za poplatek), trezor (za poplatek). Za příplatek možnost ubytování v hotelové budově (SWC). Hotelové budovy mají několik pokojů přizpůsobených handicapovaným klientům (na vyžádání).