Kyrenia - LE CHATEAU LAMBOUSA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Vysoká úroveň služeb
Originální design
Ideální pro rodiny s dětmi

Poloha: Komfortní hotelový resort La Chateau Lambousa je situován v lokalitě Lapta/Kyrenia, která se právem řadí k perlám Středozemního moře. Od letiště Ercan je resort vzdálen 45 km.

Vzdálenosti Pláž: cca 200 m
Centrum: cca 3,5 km
Centrum města Kyrenia: cca 17 km
Letiště: cca 45 km

Pláž: Veřejná písečná pláž zhruba 200 metrů od hotelu. K dispozici slunečníky a lehátka (za poplatek). Vstup do moře je pozvolný.

Sport a zábava: Součástí hotelu je dětský koutek a mini klub pro děti ve věku 5-12 let. K dispozici je stolní tenis. Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: výlet v destinaci zdarma není obsažen v ceně zájezdů v termínech odletů z Brna v neděli od 28.6.2020 do 23.8.2020, pro odlety z Prahy v neděli od 28.6.2020 do 23.8.2020, pro odlety z Brna ve čtvrtek od 25.6.2020 do 27.8.2020.

Stravování: all inclusive

Polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení light all inclusive - snídaně, obědy i večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí a směnárnou, výtah, hotelová restaurace, lobby s Wi-Fi připojením, konferenční místnost, fitness, wellness, 3 venkovní bazény s lehátky a slunečníky zdarma.

Komfortně vybavené klimatizované bungalovy s možností přistýlky mají koupelnu, WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor (za poplatek). Bungalovy nabízí výhled do zahrady nebo k bazénu.