Bafra - LIMAK CYPRUS DELUXE HOTEL *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Krásný 5* resort u písečné pláže
Aquapark, animace a spousta zábavy
Ultra All Inclusive

Poloha: Oblíbený a vyhledávaný hotelový resort naleznete ve známé severokyperské lokalitě Famagusta, v oblasti Bafra a v bezprostřední blízkosti pláže. Nejbližší místo s ochody a několika restauracemi je od resortu vzdálené cca 3 km. Veškerá občanská vybavenost je ve městě Famagusta (vzdálenost cca 50 km, cca 45 m jízdy). Vzdálenost z letiště Larnaca cca 95 km.

Vzdálenosti
Pláž: přímo před hotelem
Město Famagusta: cca 50 km
Letiště Larnaca: cca 95 km

Pláž: krásná písečná pláž v bezprostřední blízkosti, část pláže je vyhrazena jako soukromá pouze pro hosty hotelu.

Sport a zábava: Jeden z největších aquaparků na Severním Kypru - 4 venkovní bazény, 3 bazény pro děti, vnitřní bazén (s vyhřívanou vodou v zimních měsících), vodní atrakce (celkem 7 skluzavek, výška až 19 metrů), mini klub pro děti 4-8 let, junior klub pro děti 8-12 let (jen v létě), teenager klub pro děti 12-16 let (jen v létě), animační programy probíhají v průběhu letních měsíců každý den v denních i nočních hodinách, stolní tenis, mini golf, basketbal, vodní pólo, vodní gymnastika, plážový volejbal, venkovní šachy, šipky, boccia, výuka tance a další (některé aktivity za poplatek a pouze v létě), fitness, wellness centrum (sauna, turecká lázeň, masáže - některé služby za poplatek), tenisové kurty, výuka tenisu (výukové lekce za poplatek), biliár (za poplatek), kadeřnictví (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Přestože přílet na Kypr je zajištěn na letiště Larnaca v jižní (řecké) části Kypru, pro transfer do severní (turecké) části Kypru je nutné mít s sebou platný cestovní pas. Cestovní pas musí být v den příletu na Kypr platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All Inclusive: snídaně (včetně pozdní snídaně), obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, v průběhu dne v různých časech (i ve večerních hodinách) je podáváno občerstvení převážně formou bufetu v barech v hotelu nebo u bazénu, popřípadě na pláži. Občerstvení zpravidla zahrnuje teplé i studené nápoje, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby, různé pochutiny, zákusky apod. Konzumace v á la carte restauracích a v některých barech není součástí programu Ultra All Inclusive a je účtována samostatně. Alkoholické nápoje se nepodávají osobám mladším 18 let. Změna all inclusive programu vyhrazena.

Ubytování: hotel *****

Vybavení a služby: recepce, hlavní restaurace, několik á la carte restaurací (italská Arcadia, turecká Mysia Grill, Dynasty), lobby bar, snack bar, několik dalších barů v hotelu, u bazénu nebo na pláži (Atlantis snack, Bellapais a Eurasia lobby, Lara pool, Barnabas bar), La Patisserie, Tea House, parkování, nákupní centrum, amfiteátr, wellness centrum, fitness, kadeřnictví, internetová kavárna, dětský klub

Dvoulůžkové pokoje typu Standard Double s možností až 2 přistýlek (druhá přistýlka pouze pro dítě do 13 let), rodinné pokoje typu Family Room pro až 5 osob, vždy klimatizace, LED TV, minibar, fén, trezor, s balkonem nebo terasou. Některá lůžka v rodinných pokojích mohou být formou rozkládací pohovky nebo gauče.
Ceny pokojů Family Room platí vždy při plné obsazenosti všech lůžek v pokoji včetně přistýlek: pokoj 2+1 Family Room: musí být obsazen 3 osobami: 2 plně platící osoby + 1 dítě do 13 let, pokoj 2+2 & 3+1 Family Room: musí být obsazen 4 osobami: buď 2 plně platící osoby + 2 děti do 13 let nebo 3 plně platící osoby + 1 dítě do 13 let, pokoj 2+3 Family Room musí být obsazen 5 osobami: 2 plně platící osoby + 3 děti do 13 let, pokoj 3+2 Family Room musí být obsazen 5 osobami: 3 plně platící osoby + 2 děti do 13 let, pokoj 4+1 Family Room musí být obsazen 5 osobami: 4 plně platící osoby + 1 dítě do 13 let.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.