Bafra - Limak Cyprus Deluxe Hotel


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: Limak Cyprus Deluxe Hotel

Novotou vonící resort se nachází v Bafře a nabídne vám jedinečný zážitek z dovolené. Jelikož je součástí prestižního řetězce, který se neustále snaží překonávat očekávání svých hostů, je jisté, že Limak Cyprus Deluxe Hotel posune vnímání kyperské pohostinnosti na zcela novou úroveň.

Nachází se 40 km od Famagusty (asi 50 minut jízdy) a 100 km od letiště v Larnace. Nejbližším městem, asi 20 minut jízdy, je Iskele.

Krásná soukromá písečná pláž disponuje slunečníky, lehátky, osuškami a lounge barem zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Denní a večerní animační progamy, 2 tenisové kurty, sauna, turecké lázně, posilovna. Za příplatek procedury a masáže ve Spa centru, tenisové lekce a vybavení, vodní sporty na pláži a kulečník.

Při vstupu na turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, občerstvení během dne i noci. Neomezená konzumace místních alkoholických i nealkoholických nápojů a vybraných importovaných alkoholických nápojů a koktejlů k dispozici 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, fénem, centrální klimatizací, plasmovou TV, trezorem (zdarma), minibarem (denně doplňován nealko nápoji, vínem, pivem a snacky), vysokorychlostní Wi-Fi (zdarma) a balkonem.

Za příplatek prostorné rodinné pokoje až pro 5 osob.

Vybavení: Prostorná hala s recepcí a s Wi-fi připojením, hlavní restaurace, 3 restaurace s obsluhou (italská, orientální, turecká - za poplatek), snack bar, 5 barů, diskotéka, patisserie, čajovna, aquapark se 7 skluzavkami, 4 venkovní bazény, 3 dětské bazény, krytý bazén, miniklub, dětské hřiště, klub pro teenagery, amfiteátr, Wellness centrum, internetová kavárna (za poplatek), obchody, kadeřnictví, kongresové centrum.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta