Ayia Napa - NELIA BEACH ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Blízko pláže i centra letoviska
Přátelský hotelový personál
Chutná strava

Poloha: Velmi známý a oblíbený, moderně zrekonstruovaný hotel se nachází ve vzdálenosti cca 200 m od malebného rybářského přístavu, kde můžete v jedné z místních taveren ochutnat výborné rybí speciality. Centrum letoviska, kde jsou nepřeberné možnosti denní i noční zábavy, je ve vzdálenosti cca 5 minut chůze. Autobusová zastávka je nedaleko hotelu, odtud lze cestovat do Ayia Napa, Paralimni a Larnaky.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum: cca 450 m
Letiště: cca 59 km

Pláž: Pěkná písečná pláž je jen cca 50 m od hotelu. Vstup do vody je pozvolný. Na pláži jsou restaurace, taverny a bary. Slunečníky a lehátka na pláži jsou za poplatek.

Sport a zábava: Bazén s jacuzzi, dětský bazén s atrakcí, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma. Malé dětské hřiště v blízkosti bazénu. Fitcentrum (zdarma), sauna (za poplatek), masáže (za poplatek), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek). Vodní sporty na pláži v letovisku (za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá obvykle v hlavní sezóně různé akce během dne i večera (v cizím jazyce).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: all inclusive

Formou all inclusive.
All inclusive zahrnuje:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (07:00 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (19:00 - 21:30) formou bufetu v restauraci Mermaid. Během obědů a večeří kopečková zmrzlina. Večeře bývají tematické (kyperská, řecká, barbecue a další)
Během obědů a večeří neomezená konzumace rozlévaných nealkoholických (voda, ovocné šťávy) a rozlévaných alkoholických nápojů (točené pivo, víno)
Lehké občerstvení formou teplých a studených snacků od 10:00 - 11:00, 15:00 - 16:00 (např. pizza, toasty, burgery, těstoviny) a formou studených snacků 21:00 - 22:00 v restauraci Mermaid. Toto lehké občerstvení je servírováno
Zmrzlina (kopečková) během dne pro děti (10:00-11:00 a 15:00-16:00)
Neomezenou konzumaci rozlévaných místních nealkoholických nápojů (voda, ovocné šťávy, džusy, nealko nápoje, filtrovaná káva a čaj) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, bílé a červené víno, whiskey, vodka, rum, gin likéry, koktejly - dle nabídky) v baru u bazénu a v hlavním baru od 10:00-23:00. Bary jsou otevřeny - u bazénu Flamingo (10:00-17:30), lobby bar Nereus (17:00-01:00)
Konzumace po 23:00 se hradí extra
Konzumace alkoholických nápojů je povolena jen osobám nad 18 let
Klienti obdrží speciální označení (na zápěstí), v případě ztráty je nutno uhradit poplatek stanovený hotelem

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Vstupní hala s recepcí, prostorný salónek, konferenční sál, výtah, vnitřní a venkovní restaurace, vnitřní a venkovní bar, snackbar u bazénu, prádelna/žehlení (za poplatek), minimarket/prodej suvenýrů u hotelu, zahrada, parkoviště. Wi-Fi v prostoru recepce a vnitřního baru zdarma, na pokojích za poplatek.

V hotelu je možné ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, TV/SAT, telefonem, ledničkou (za poplatek), sejfem (za poplatek) malým balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí nebo na moře. Některé pokoje mohou být propojené (na vyžádání). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.