Ayia Napa - CALLISTO HOLIDAY VILLAGE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Příjemný komplex v tradičním středomořském stylu
Pestré animační programy
Přímo na pláži uprostřed velké zahrady

Poloha: Příjemný komplex postavený v tradičním stylu středomořské vesničky v typických bílomodrých barvách se nachází v nejznámějším ostrovním letovisku Ayia Napa. Zasazen je do pěkné rozlehlé zahrady s květinami, keři, stromy, palmami. Restaurace, bary, obchody s potravinami i suvenýry jsou v okolí. Taxi do centra Ayia Napy vyjde na cca 8-10€, procházkou se tam dostanete za cca 20 minut (cca 1,5 km), cca 5 minut je vodní park v hotelu Electra Holiday Village (pro klienty hotelu Callisto Holiday Village vstup zdarma, v letní sezóně provoz parku obvykle 10:00-18:00). V centru doporučujeme navštívit muzeum Thalassa (www.thalassamuseum.org)

Vzdálenosti Pláž: cca 0 m
Centrum: cca 1,5 km
Letiště: cca 53 km

Pláž: Nejbližší pěkná dlouhá pláž je písečná, ale při vstupu do moře kameny a kamenné plato, dlouho mělčina; doporučujeme boty do vody. Další moc pěkná písečná pláž s dobrým vstupem (laguna) je kousek od hotelu vpravo (cca 3 minuty, cca 300 m) nebo se vypravte i na vzdálenější Nissi Beach (cca 2 km), velmi známou a hojně navštěvovanou pláž v letovisku.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény (jeden na vodní aktivity, druhý na plavání), dětský bazén, brouzdaliště, vnitřní bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a v zahradě zdarma, dětské hřiště, dětský klub (3-12 let, 10:00-17:00). Kulečník za poplatek (cca 2€/hra), šipky, stolní tenis (vratná záloha cca 10€), tenis (zdarma s vlastním vybavením, pronájem raket a míčků cca 3,50€/hodina, večerní osvětlení za poplatek), fitcentrum (zdarma), plážový volejbal, boccia. Sauna, jacuzzi a masáže - vše za poplatek. Kadeřnictví (za poplatek). Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek (cca 2,50€/kus/den). Hotel pořádá pro své hosty bohaté animační programy během dne i večera, v cizím jazyce. Na pláži je možnost pronájmu šlapadel, kánoí, motorových člunů a další (za poplatek).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: all inclusive

Formou polopenze nebo za příplatek all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetu.
All inclusive zahrnuje:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive plus jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu Snídaně (07:30-10:00), obědy* (12:30-14:30) a večeře* (19:00-21:30) formou švédského stolu nebo servírované* (předkrm, hlavní chod a dezert) - v případě nízké obsazenosti hotelu (mimisezóna)
Lehké občerstvení ve formě teplých a studených snacků od 10:30-12:00, 15:00-18:00 a 22:00-23:00* (pouze studené snacky)
Kopečkovou zmrzlinu 10:00-22:00
Neomezenou konzumaci rozlévaných místních nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00-24:00 (voda, ovocné šťávy a džusy, filtrované káva a čaj, točené pivo, víno, rum, vodka, tequila gin, brandy, likéry, koktejly- dle nabídky hotelu)
Během obědů a večeří není povolen vstup do restaurace v plážovém oblečení a žabkách
Konzumace po 24:00 se hradí extra

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: Prostorná vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), salónek s posezením, konferenční sál, vnitřní restaurace s venkovním posezením, vnitřní a venkovní bary ( Arcas a Oceanus), snackbar u bazénu, dobře zásobený minimarket, v patře v hlavní budově knihovnička a info koutek, masážní křesla (za poplatek, na mince), prádelna/čistírna (za poplatek). Zahrada, parkoviště. Osušky k bazénu zdarma. Wifi v prostoru recepce zdarma.

V areálu je celkem 334 pokojů (67 jednopatrových bloků) typu studio pro 1-3 osoby a jednoložnicový apartmán pro 2-5 osob (ložnice a obývací pokoj až s 3 přistýlkami nebo lůžky).
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, fénem, klimatizací, malou chladničkou, TV se satelitním příjmem, telefonem, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, okolí, zahradu nebo areál. Trezor na pokoji (za poplatek cca 1,70€/den, cca 10€/týden). Součástí pokojů jsou též kuchyňské kouty s rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, troubou na pečení, kávovarem, toustovačem, žehličkou a žehlicím prknem. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.