Varadero - IBEROSTAR BELLA COSTA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotelový komplex Iberostar Bella Costa leží přímo u krásné písečné pláže, v klidném prostředí. Rozsáhlá plocha, pohodlné pokoje, bohatá infrastruktura a umístění u krásné pláže jsou nepochybnými výhodami hotelu. Navíc velmi dobrá cena,vřele doporučujeme!

Poloha:
Hotelový komplex Iberostar Bella Costa patřící ke španělskému řetězci Iberostar se nachází v tropické zahradě, necelé 4 km od turistického centra Varadera. Letiště Varadero je vzdáleno cca 35 km. V blízkosti hotelu se nachází turistická autobusová zastávka (za poplatek) do centra letoviska. Cca 1 km od hotelu se nachází Varadero Golf Club.

Sport a zábava: Tenis, stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, aerobik, bezmotorové vodní sporty (windsurfing, plachtění, kajak, šnorchlování), fitness centrum, lekce tance a španělštiny, jacuzzi, animační programy. Za poplatek Masáže, potápění.Poblíž hotelu se nachází 18-jamkové golfové hřiště.

Pro děti:
Dětský klub (4-13 let), dětské hřiště.

Pláž:
U hotelu Iberostar Bella Costa se nachází krásná písečná pláž. Lehátka a slunečníky - zdarma. Hotel poskytuje plážové osušky (zdarma).

Stravování: all inclusive

Program all Inclusive:
snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Hosté mají možnost využít restauraci a'la carte ( nutná dřívější rezervace). Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Alkohol Premium - za příplatek.

Ubytování: hotel ****

V komplexu Iberostar Bella Costa se nachází 397 pokojů různých typů. Všechny pokoje jsou klimatizované. Jsou vybaveny koupelnou (vana, sada kosmetiky, vysoušeč vlasů), satelitní TV, DVD přehrávačem, kávovarem, ledničkou, žehličkou a trezorem (v ceně). Za příplatek: minibar.
Standardní pokoje (o rozloze cca 34 m2) - pro max. 2 osoby, bez balkonu. V pokoji je jedna manželská postel nebo dvě samostatné postele. (Standardní pokoje s balkonem jsou k dispozici za příplatek).
Pokoje typu bungalow (o rozloze cca 68 m2) - pro max. 2 osoby. V pokoji je jedna manželská postel nebo dvě samostatné postele, pokoje s výhledem do zahrady. Výhled na moře je za příplatek.

Vybavení: Recepce, 4 restaurace (včetně 1 a'la carte), 5 barů, 2 bazény, dětský bazén, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, kosmetický salon (kadeřnictví, kosmetika), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

Internet:
Wifi za poplatek (cca 1 CUC/hod.)