Varadero - BRISAS DEL CARIBE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Brisas Del Caribe se nachází v klidném prostředí veliké tropické zahrady, u krásného úseku pláže Los Tainos. Pro hosty je připraveno pohodlné ubytování v prostorných pokojích karibského stylu v pavilónech soustředěných kolem dvou bazénů. Příjemné prostředí pro rodinnou dovolenou s kvalitními službami All Inclusive.
Poloha:
Hotel se nachází v menší pěkné zahradě, u krásné pláže, ve vzdálenosti cca 30 km od letiště ve Varaderu a cca 150 km od hlavního města Havany.

Sport a zábava: Zdarma: animační programy, večerní programy, 2 tenisové kurty s pevným povrchem (osvětlení za poplatek), stolní tenis, kulečník, plážový volejbal, fitness, sauna, aerobik, windsufing, kajaky, plachtění, šlapadla (1 x denně 45 min). Za poplatek: rybaření na otevřeném moři.
Wellness:
3 bazény (lehátka a slunečníky zdarma), vířivka, masáže (za poplatek).
Pro děti:
Dětský bazén, miniklub, dětské hřiště
Pláž:
Písčitá, lehátka a slunečníky zdarma, plážový bar, motorizované vodní sporty za poplatek.

Stravování: all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře po předběžné rezervaci možná také 1 x za pobyt v restauraci s obsluhou, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a alkoholických nápojů místní výroby během celých 24 hodin

Ubytování: hotel ****

Standardní dvoulůžkové pokoje s kapacitou až 2 dospělé a 2 děti mají klimatizaci, satelitní televizor, lednici, trezor v ceně, koupelnu s vanou a sprchou a balkon nebo terasu s výhledem na bazén, do zahrady nebo do okolí.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 tématická restaurace s obsluhou, bar / snack bar/kavárna během 24 hodin, noční klub/diskotéka, obchůdek se suvenýry, kadeřnictví, zahrada, terasa a směnárna.
Internet:
Připojení k internetu (za poplatek)