Kuba - Varadero


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Iberostar Tainos ****, Varadero

hotel se nachází v hotelové zóně cca 10 km od centra Varadera,

Pláž

rozlehlá, bílá písečná pláž, přímo u hotelu,

Vybavení

3 restaurace (z toho 2 a la carte), 5 barů, dětské hřiště, obchod se suvenýry, internet (za poplatek),

Zábava a sport

bazény, dětský bazén. All Inclusive program zahrnuje: fitness centrum, saunu, tenis, plážový volejbal, biliár, stolní tenis, centrum vodních sportů: katamarán, kajak, windsurfing, šlapadla. Animační programy - večerní show. Za poplatek: masáže.,

Stravování

All Inclusive zahrnuje: snídaně, obědy i večeře formou bufetu v hlavní restauraci, snacky a neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů během dne,

Vybavení pokojů

koupelna, WC, fén, klimatizace, TV, telefon, lednička, trezor (za poplatek), balkon nebo terasa,

Na pokoji lze ubytovat maximálně 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti. Za příplatek 320,- Kč/osoba/noc ubytování v bungalovu.

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště Praha, odbavení 2,5 hodiny před plánovaným odletem. Přílet na Kubu do Havany. Uvítání na letišti, transfer do hotelu ve světoznámém letovisku Varadero. Ubytování, nocleh.
2. - 10. den: POBYT VE VARADERU: Pobyt v hotelu ve Varaderu s programem all inclusive. Největší turistické letovisko Kuby Varadero se velice rychle rozvíjí, probíhá zde výstavba velice kvalitních hotelů s kvalitními službami. Pláž s jemným, prachovým bílým pískem a pozvolným vstupem do vody se táhne v délce více jak 20 km a nabízí ideální podmínky ke koupání, opalování a vodním sportům. Oblíbený program all inclusive zahrnuje snídani, oběd i večeři formou švédských stolů, občerstvení během dne, neomezenou konzumaci nealkoholických i alkoholic kých nápojů místní výroby včetně vynikajících místních koktejlů a širokou nabídku sportovních aktivit a nemotorizovaných vodních sportů. Během dne i večer hotely pořádají animační programy pro hotelové hosty včetně hlídání dětí. Rovněž doporuču jeme využít širokou nabídku fakultativních výletů - jednodenní výlet do Havany (cca 74,- CUC), plavbu lodí s proskleným dnem (cca 25, - CUC), Jungle Tour (cca 40,- CUC) či návštěvu místního delfinária s možností focení delfínů i plavání s těmi to fascinujícími mořskými živočichy! Večer doporučujeme návštěvu některého z místních barů, kde si můžete zatancovat i pobavit se při salse, její rytmus je velmi nakažlivý. Pobyt ve Varaderu dopo ručujeme zkombinovat s tří denním pobytem v Havaně, která se pyšní bohatou historií a mnoha zajímavými koloniálními stavbami!
11. den: ODLET DO PRAHY: Volno na koupání a opalování, vodní sporty. Odpoledne transfer na letiště ve Varaderu a odlet do Prahy.
12. - 60. den: PŘÍLET DO PRAHY:

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Havana (Varadero) - Praha
  • nocleh s All Inclusive ve vybraném hotelu
  • česky hovořící delegát během celého roku
  • transfery letiště - hotel - letiště
  • asistenci partnerské CK

Cena nezahrnuje

  • vstupní vízum (950,- Kč)
  • fakultativní výlety