Jibacoa - MEMORIES JIBACOA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Hotel Memories Jibacoa leží přímo na pláži v příjemném klidném prostředí. Je vhodný pro všechny typy klientů, kteří si z bohaté nabídky možností a služeb určitě vyberou to své.
Poloha:
Hotel má výbornou polohu, leží mezi Varaderem a hlavním městem Kuby, Havanou, z mezinárodního letiště v Havaně je vzdálený 70 km, do Varadera 50 km. Hotel Memories Jicaboa je určen klientům starším 16 let.

Sport a zábava: tenis, stolní tenis, biliár, aerobik, plážový volejbal, basketbal, bezmotorové vodní sporty (windsurfing, plachtění, kajak), potápění - nutný potápěčský certifikát (1 ponor na pobyt), fitness centrum. Za poplatek masáže a internet.
Wellness:
za poplatek: nové Spa centrum s masážemi a různými procedurami (více informací na místě).
Pláž:
Hotel leží přímo u krásné pláže s bílým pískem. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive:
snídaně, obědy, večeře formou bufetu, občerstvení během dne, neomezenou konzumaci nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby

Ubytování: hotel ****

kávovar, klimatizace, trezor, TV, telefon, vana nebo sprcha, fén, WC a balkon nebo terasa s výhledem do zahrady či na moře.
Suite : prostornější cca 90 m2, navíc obývací část, koupelna s vanou i sprchou, balkon nebo terasa s výhledem na moře

Vybavení: Hostům je k dispozici hlavní bufetová restaurace, 2 restaurace a la carte (italská a mezinárodní), 6 barů, bazén s jacuzzi, terasa na slunění, konferenční místnost