Mrtvé moře - Hotel Ramada Resort Dead Sea ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v severní části Mrtvého moře mezi turisty vyhledávanou horou Nebo a řekou Jordán. Hlavní město Ammán s letištěm je vzdáleno cca 50 km od hotelu. Oblíbené místo (Bethany Beyond Jordan), kde byl podle legendy pokřtěn Ježíš Kristus, se nachází cca 14 km od hotelu. Hotel je vzdálen cca 500 m od písčité pláže.

Pláž: Písčitá pláž s hrubým pískem (v moři písek a oblázky), určená pouze hotelovým hostům, je vzdálená cca 500 m od hotelu po klidné stezce. Dopravu zajišťuje v pravidelných intervalech hotelový minibus. Na pláži jsou k dispozici slunečníky, lehátka a sprchy.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, restaurace à la carte, lobby bar, bar u bazénu, dva bazény (jeden se skluzavkou a toboganem), vířivka, konferenční sál.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách a na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: SPA centrum (vířivka, sauna, pára, masáže, léčebné a relaxační procedury), fitness centrum.

Doporučujeme: Hotel v moderním designu, který Vás okouzlí svoji klidnou, exotickou atmosférou a pravou jordánskou pohostinností. Pokud chcete dovolenou strávit u Mrtvého moře a zároveň poblíž historických skvostů, kterých se v okolí nachází několik, pak je tento hotel správnou volbou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/osoba /pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 1 913 Kč/osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 613 Kč/osoba/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 2 413 Kč/osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 3 113 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří a obědů.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem a minibarem (za poplatek). K dispozici je také kávový a čajový servis. Možnost jedné přistýlky.