Mrtvé moře - Hotel Dead Sea SPA Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází u Mrtvého moře, u městečka Sweimeh. Hlavní město Ammán s letištěm je vzdáleno cca 60 km od hotelu. Hotel je situován u písčité pláže s hrubým pískem .

Pláž: Písčitá pláž s hrubým pískem je u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Na pláži jsou k dispozici sprchy a léčebné bahno. Doporučujeme boty do vody.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace, restaurace à la carte, dva bary, terasa s výhledem na Mrtvé moře, několik bazénů - včetně bazénu s dětskými vodními atrakcemi, skluzavkami pro menší děti a toboganem , společenská místnost s TV, dětské hřiště a dětský klub, obchod se suvenýry.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách a na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: SPA centrum (vířivka, sauna, pára, masáže, léčebné a relaxační procedury), fitness centrum.

Doporučujeme: Tento hotelový resort je situován u nejdelší privátní pláže Mrtvého moře. Nabízí příjemnou atmosféru, prostorné pokoje, výborné stravování, terasu s nádherným výhledem na Mrtvé moře, několik bazénů a vodní atrakce pro děti. Doporučujeme zejména rodinám s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 1 323 Kč/osoba /pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 023 Kč/osoba/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 1 913 Kč/osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 2 613 Kč/osoba/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 40 000 Kč 2 413 Kč/osoba/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 3 113 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, trezorem a minibarem (za poplatek). K dispozici je také kávový a čajový servis. Možnost jedné přistýlky. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na Mrtvé moře.