Villaggio Esca


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

MARINA DI CAMEROTTA - přitažlivost tohoto letoviska je dána okolím, protože leží na pobřeží chráněného přírodního parku Cilento. Je to původně stará rybářská vesnička. Nedaleký lodní přístav s promenádou láká k možným procházkám, tak jako kouzelné uličky plné obchůdků, cukráren a restaurací. Rozmanité pobřeží se spoustou přírodních jeskyní a bohatý podmořský život, dělají z této oblasti ráj pro potápěče.

V APT a BGL nejsou věci osobní a hygienické potřeby, deky - pokud není uvedeno jinak.

Do archeologického areálu v Paestu je vstup do 18 let a od 65 let ZDARMA. Děti do 5 r. bez lůžka u APT a BGL platí 3.900,-Kč.

Pobytová taxa: v r. 2020 se bude na místě pobytu pravděpodobně vybírat taxa ve výši 1 - 3 €/os. od 10 r./noc.

Fakultativní výlety: Paestum, Capri, Pompeje, Caserta, Aquapark, Agropoli, Vesuv, Buvolí farma. Platí se na místě.

Stravování: vlastní

Vlastní
Možnost dokoupení polopenze á cca 15€/osoba (snídaně + večeře - 2 chody + voda k pití)

Doprava: vlastní

Vlastní nebo možnost dokoupit autobusovou dopravu za 3.890 Kč

Pouze doprava busem (bez ubytování) á 3.990 Kč

Spojení termínů +1.400 Kč

Ubytování: bungalov

VILLAGGIO ESCA – turistické středisko umístěné v centru oblíbeného městečka Marina di Camerota, s nedalekým lodním přístavem, cca 150 m od pláže (písčitá pláž, místy s oblázky, pozvolný vstup do moře). Komplex je složený z nově postavených zděných a dřevěných bungalovů, rozmístěných mezi olivovníky a jinou středomořskou vegetací. Zděný Bungalov MONO pro 2-4 osoby - kuchyňský kout, ložnice s manželským lůžkem a palandou, koupelna se sprchovým boxem, WC, TV se satelitem.
Zděný Bungalov TRILO pro 4-6 osob - teráska s kuchyňským koutem (nebo uvnitř bungalovu), ložnice s manželským lůžkem, pokoj s manželským lůžkem a palandou (nebo se 2 palandami), koupelna, WC, TV se satelitem.
Dřevěný domek MONO pro 2-4 osoby – na venkovní terase kuchyňský kout s posezením, ložnice s manželským lůžkem a palandou, sociální zařízení.
Dřevěný domek TRILO pro 4-5 osob – teráska s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s palandou a případně 1 lůžkem, sociální zařízení, TV se satelitem.
Úklid provádí klienti sami.

Stravování: vlastní (pizza od 3€) nebo možnost dokoupení polopenze á cca 15€/osoba (snídaně + večeře - 2 chody + voda k pití).

Cena BGL obsahuje: pronájem BGL na 7 nocí (sobota – sobota), pláž s plážovým servisem (1 slunečník + 2 plážová lehátka/BGL – od 1. 6. do 21. 9.), ložní prádlo, ručníky, WiFi.

Povinné poplatky (úhrada na místě): spotřeba el. energie, plynu a vody 30€/BGL/týden.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • Děti do 5r. bez lůžka u APT a BGL platí 3.900,-Kč

Cena zahrnuje

  • Pronájem BGL na 7 nocí (sobota – sobota, cena za osobu) Ložní prádlo, ručníky, WiFi Pláž s plážovým servisem (1 slunečník + 2 plážová lehátka/BGL – od 1. 6. do 21. 9.)

Cena nezahrnuje

  • Povinné poplatky (úhrada na místě): - spotřeba el. energie, plynu a vody 30€/BGL/týden Pobytová taxa: v roce 2020 se na místě bude vybírat taxa ve výši 1 - 3€/os od 10 let/den Kompletní pojištění (vč. léčebných výloha a storna zájezdu) á 33,-Kč/os./den