Villa Rosa - Rezidence Mare Blu


  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rezidence se nachází v klidné části letoviska Alba Adriatica - Villa Rosa a je vzdálena cca 350 m od pláže a zároveň promenády s množstvím nákupních možností.

Pláž: Dlouhá, široká a velmi prostorná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 350 m od rezidence. Slunečníky a lehátka za poplatek. Vodní sporty za poplatek.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Brno, České Budějovice, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chrudim, Jihlava, Kladno, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slaný, Svitavy, Tábor, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín

Vybavení: Recepce s kavárnou, venkovní bazén s hydromasážní částí.
Zdarma: venkovní parkovací místo, Wi-Fi (v recepci).
Za poplatek: garážové parkovací místo.

Sport a zábava: Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky na vyžádání v CK, platba na místě): ložní prádlo a ručníky 16 EUR/osoba; garážové stání 35 EUR/týden; dětská postýlka 20 EUR/týden.
Informace pro klienty: po příjezdu jsou na místě hoteliéry vybírány následující poplatky: závěrečný úklid 40 EUR/apartmán.

Doporučujeme: Nová rezidence se 37 luxusně zařízenými apartmány v oblasti Villa Rosa se nachází cca 350 m od nádherné písčité pláže a cca 2 km od centra městečka Alba Adriatica. Možnost přikoupení stravování v sesterském hotelu Park.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení polopenze na místě. Snídaně v Mare Blu formou bufetu, večeře výběrem ze tří menu o dvou chodech a salátový bufet v cca 300 metrů vzdáleném hotelu Park.

Ubytování: rezidence

Všechny apartmány se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny klimatizací (klimatizace zdarma), TV a balkonem nebo terasou. Typ Bilo 4 – obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí. Typ Trilo 6 – obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, pokoj s palandou.