Vieste - Villaggio San Pablo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nedávno vybudovaný prázdninový komplex je situován podél pobřežní cesty mezi Peschici a Vieste v krásném zálivu Gargana, a je ideálním místem pro dovolenou rodin s dětmi a sportovně založených klientů. Překrásné zátoky v okolí jsou známé mezi všemi vyznavači windsurfingu. Můžete zde spatřit nekonečné olivové háje, mandlovníky a citrusové porosty. Komplex se skládá ze zděných vilek a komfortních mobilhomů. S centrem Vieste je spojen městskou dopravou (od poloviny června do poloviny září).

Vzdálenost od moře: asi 150 m od recepce

Vieste, asi 6 100

Pláž: Písečná: Pozvolný přístup do moře, možnost pronájmu plážového servisu (1 slunečník/1 lehátko/1 křesílko/apartmán) - za poplatek.

Vybavení: Bazén s vířivkou (otevřen 9.30-13.30 hod. a 16.00-19.00 hod.), recepce, bar, restaurace, společenský sál s TV, parkoviště, fittness, tenisové kurty, hřiště na fotbal, dětské hřiště, stolní tenis, venkovní gril, veřejný telefon, prádelna, lékárna. V blízkosti se nachází minimarket a obchůdky s různými druhy zboží.

Sport a zábava: Windsurfing, tenis, míčové hry. Vieste nabízí kulturně-společenské vyžití, večery je možné strávit v kavárnách, restauracích, pizzeriích či diskotékách. Pro děti: pískoviště, míčové hry, hřiště, dětský koutek.

Doporučujeme: Ostrovy Tremiti: lodní výlet na ostrovy Tremity, které se skládají ze 3 ostrůvků. Dříve byly opuštěné, dnes jsou cílem turistů a okouzlují tisíce návštěvníků svou přírodní krásou, nádherně průzračnou vodou a svým stále mírným podněbím.
Vieste: se svou jedinečnou polohou na skále nad mořem. Bezpochyby Vás okouzlí středověký hrad, katedrála, typické bíle kamenné domy.
Mořské jeskyně - lodní výlet: okružní výlet po pobřeží, spojený s návštěvou mořských jeskyní - každá jeskyně má své jméno a legendu.

Informace: check-in: 16.30-19.30 hod. / check-out: 8.30-9.30 hod.

Možný pobytu s domácím mazlíčkem (za poplatek).
Na začátku a konci sezony mohou služby villaggia fungovat v omezeném rozsahu.
Dle aktuálních italských předpisů může být na místě vyžadována pobytová taxa.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Villaggio San Pablo nabízí příjemné ubytování, odpovídající evropskému standardu ve své kategorii. Nabízíme Vám možnost ubytování v samostatných vilkách a čtyřlůžkových mobilhomech. Bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

vilka; obsazenost 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, trezor, zastřešená veranda.

BILO 4

vilka; obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, trezor, zastřešená veranda.

TRILO 4

vilka; obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 dvoulůžkové ložnice, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, trezor, zastřešená veranda.

TRILO 5

vilka; obsazenost 3 až 5 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, 2 dvoulůžkové ložnice, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, trezor, zastřešená veranda.

TRILO 6

vilka; obsazenost 4 až 6 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem (může být palanda), 2 dvoulůžkové ložnice, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, trezor, zastřešená veranda.

M.HOME 4

Mobilhome pro 2-4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, pokoj pro 2 osoby, soc. zařízení, klimatizace (za poplatek), TV, zastřešená veranda.