Toskánsko - Zen ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: moderní hotel v klidné části střediska Marina di Pietrasanta, 250 m od krásné písčité pláže, jen několik minut chůze od pobřežní promenády, 40 km od Pisy a 100 km od Florencie.

Vybavení: recepce, maxi vířivka se sluneční terasou s nádherným panoramatickým výhledem (v provozu v závislosti na počasí, od cca 15.5. do 15.9.), bar u vířivky (v provozu od cca 1.6. do 31.8.), bar, restaurace, výtah, půjčovna jízdních kol (za poplatek), hlídané podzemní parkoviště (za poplatek).

Doporučujeme: Doporučujeme: Elegatní hotel postavenný v moderním stylu s vysokou kvalitou služeb a vynikající kuchyní láká nejenom na gastronomické zážitky v komfortním prostředí, díky své poloze na koupání na krásné písčité pláži a možnosti výletů po regionu a v neposlední řadě zasloužený relax u bazénu na střešní terase.

Obsazení: XX / XXx

Poznámka: bazén k dispozici cca 15.05.-30.09. (změna vyhrazena)

Delegát: asistence na telefonu v českém jazyce 24/7

Internet: WiFi zdarma

Stravování: polopenze

polopenze

Snídaně: formou bufetu

Večeře: servírované - výběr z menu, salátový bufet, dezert nebo ovoce

Ubytování: hotel ****

pokoje Comfort s koupelnou a soc. zařízením (vysoušečem vlasů), klimatizací, WiFi, LCD SAT/TV, miniledničkou, telefonem, trezorem, možnost přistýlky pro děti do 12 let (rozkládací lůžko) pokoje Comfort Balcony - mají navíc balkon.