Toskánsko - Villa Tiziana ***


  • ubytování: vilaubytování: vila
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: v klidné části letoviska Marina di Pietrasanta, obklopený piniovým hájem, cca 350 m od písčité pláže. V letovisku bary, hospůdky, obchody. Množství zajímavých výletů po okolí.

Vybavení: recepce, WiFi zdarma, trezor na recepci, bazén se sluneční terasou (v provozu cca od poloviny května do konce září), udržovaná zahrada s posezením, bar, restaurace, výtah, menší posilovna, stolní tenis, tenisové hřiště (za poplatek cca 12 EUR/hodina), animace pro děti v hlavní sezoně, jízdní kola k dispozici za poplatek, parkoviště (ohrazené, s videokamerou).

Doporučujeme: Doporučujeme: Stylový hotel přebudovaný z původní vily z roku 1930 v klidné části letoviska Marina di Pietrasanta.

Obsazení: X - XXXX

Poznámka: u bazénu jsou zpravidla vyžadovány koupací čepice (změna vyhrazena).

Internet: WiFi zdarma

Stravování: polopenze

polopenze

Snídaně: formou kontinentálního bufetu

Večeře: formou servírovaného menu (výběr ze 2-3 menu, 3 chody), bufet zeleniny a předkrmů

Ubytování: vila

celkem 30 pokojů rozmístěných v hlavní budově či depandanci. Dvoulůžkové pokoje Standard (v hlavní budově) s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením, fénem, SAT/TV, telefonem. Pokoje Comfort (hlavní budova i depandance) mají navíc klimatizaci (za poplatek), trezor a balkon nebo zahrádku. K dispozici též čtyřlůžkové pokoje (hlavní budova i depandance), které jsou o něco prostornější, v těchto pokojích je klimatizace na vyžádání (za poplatek).