Toskánsko & Elba - Onda Marina ***+


  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: nelegantní rezidence v klidném prostředí městečka Marina di Pietrasanta nedaleko oblíbeného letoviska Forte dei Marmi; místo obklopené zelení a rezidečními vilami, mnoho příjemných restaurací a barů, obchůdků a krásné písčité pláže cca 1000 m od rezidence.

Vybavení: recepce, vstupní hala, bazén (se slunečníky a plážovými křesílky), zahrada, dětský koutek, WiFi (zdarma), bar, prádelna, výtah, střešní terasa s grillem, půjčovna kol (za poplatek) a parkoviště (zdarma u rezidence).

Doporučujeme: Doporučujeme: Moderní rezidence v příjemném místě obklopeném zelení - novinka pro léto 2020 s leteckou dopravou.

Obsazení: bilo 4: X-XXXX

Poznámka: cena zahrnuje: pronájem apartmánu na týden, všechny spotřeby, ložní a koupelnové prádlo s týdenní výměnou, klimatizaci, závěrečný úklid, parkoviště, Wi-Fi a používání bazénu (v provozu od cca 20.5. do 20.9.).

Pro děti: dětský koutek, zahrada.

Delegát: asistence na telefonu v českém jazyce 24/7

Internet: WiFi zdarma

Stravování: vlastní

bez stravy, možnost zakoupení snídaní formou bufetu (cca 10 EUR/os./den, hradí se na místě).

Ubytování: rezidence

apartmán bilo 4 : ložnice manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, příjemně a moderně zařízené apartmány mají sociální zařízení, klimatizaci, TV/SAT a menší balkon. Některé apartmány jsou dvoupodlažní (v přízemí ložnice, v 1. patře obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem), cca polovina apartmánů má výhled na bazén (za příplatek). Možnost pátého lůžka na vyžádání za příplatek (platba na místě, 50€/týden).