Torbole - Hotel La Vela


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

V centru města Torbole Vám letos nabízíme čtyřhvězdičkový hotel s polopenzí a bazénem, za výhodnou cenu. Jeho největší výhodou je ale přítomnost apartmánového ubytování. Pokud jste vícečlenná rodina, můžete kombinovat apartmánové ubytování (kuchyňka, více místa, oddělená ložnice) s hotelovým standardem (úklid, servis, polopenze). V neposlední řadě zmíníme děti, které jsou zde do 13 let zcela zdarma!

Vzdálenosti: jezero/pláž: 200m

Stravování: polopenze

POLOPENZE s nápoji u večeře, snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu, s nápoji zdarma (na osobu: víno nebo pivo, voda, nealko)

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: hotel má 2 budovy, recepce, bar, restaurace, dětské hřiště, miniklub (4-12 let, pouze o letních prázdninách, vyjma soboty), Internet wi-fi (zdarma), stolní tenis, parkoviště, garáž možná, za poplatek.
Venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky

Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén. Balkon nebo terasa.

BILO 2/4 – klimatizovaný apartmán až pro 4 osoby, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, balkon nebo terasa. Apartmán je 2kk (1 oddělená ložnice, obývací pokoj s kuchyňkou a lednicí)