Sardinie - APARTMÁNY V PITTULONGU


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Lokalita Pittulongu je vzdálena pouhých 8 km od letiště a přístavu v Olbii. Pittulongu je oblíbené letovisko s výhodnou polohou – kousek od města, kde je možnost nákupů. Nejbližší potraviny jsou vzdáleny 1500 metrů, v okruhu 1 – 3 km jsou restaurace, pizzerie a bary. Do Olbie jezdí pravidelné autobusové linky (zastávka na hlavní cestě). Všechny apartmány jsou kompletně vybaveny a zařízeny v sardinském stylu. Každý apartmán má buď terasu (většina s výhledem na moře), nebo verandu se zahrádkou, vlastní vchod a jedno parkovací místo. Pittulongu a jeho okolí je vhodné pro rodiny s malými dětmi, jelikož jsou zde písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Plážový servis za příplatek na pláži. V bezprostředním okolí (okruh 10 km) se nachází mnoho nádherných pláží s bílým pískem. Na vyžádání lze pronajmout apartmány v rezidencích se soukromým bazénem (viz ceník). Vhodné ubytování pro klienty, kteří mají k dispozici auto.

Vzdálenost
od moře: 700 – 1000 m
od centra: 1 – 2 km

Ubytování: apartmán

Apartmány se nachází v několika nových elegantních ubytovacích komplexech a apartmánových domech. Většina z nich má nádherný výhled na záliv Golfi di Olbia a na vápencový ostrov Tavolara. Vzdálenost apartmánů od nejbližší pláže je 700 – 1000 metrů. Přímo na pláži je velké parkoviště.
MONO – apartmány s kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou pro 2 osoby a koupelnou se sprchou.
BILO – jednopokojové byty s obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládací pohovkou, ložnicí s manželskou postelí a koupelnou se sprchou.
TRILO – dvoupokojové byty s obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládací pohovkou, ložnicí s manželskou postelí, pokoj s oddělenými lůžky (nebo palandou) a koupelnou se sprchou.
QUADRILO – třípokojové byty s obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládací pohovkou, ložnicí s manželskou postelí, dva pokoje s oddělenými lůžky (nebo palandou) a koupelnou se sprchou.
PENTA – čtyřpokojové byty s obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládací pohovkou, 2 ložnice s manželskou postelí, dva pokoje s oddělenými lůžky (nebo palandami) a koupelna se sprchou (někde 2 koupelny).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.