San Benedetto del Tronto - Rezidence Leoncavallo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Leoncavallo je situovaná v klidné vilkové čtvrti letoviska San Benedetto del Tronto, asi 200 m od moře a pěší a cyklistické promenády. V blízkosti se nachází restaurace, obchody, pizzerie, bary, diskotéky a cukrárny. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po pobřeží, sledování západu slunce. Oblast je vyhledávána turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře: asi 200 m od ubytování

asi 3 900

Pláž: Písečná: s pozvolným přístupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže.

Vybavení: Standardně vybavené apartmány s příslušenstvím, pračkou, TV a balkonem nebo zahrádkou, parkování.

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či na kolečkových bruslích. Pobřeží poskytuje dobré podmínky pro beach volejbal nebo windsurfing, půjčit si můžete šlapadlo nebo vodní skútr. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách.
Pro děti: hřiště na míčové hry, skákadla, prolézačky, houpačky, in-line bruslení.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží). Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje. Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční. Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkamui, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Nutno vzít si vlastní povlečení a ručníky.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou lahodných specialit.

Ubytování: apartmán

Nabízíme ubytování v apartmánech typu bilo, všechny mají vlastní příslušenství, kuchyňský kout, TV a balkon (nebo zahradu v přízemí). Bližší popis najdete níže u jednotlivých ubytovacích jednotek.

BILO 4+1

obsazenost 2 až 5 osob, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, TV, pračka, sociální zařízení a balkon. Možnost 5.lůžka (za poplatek).