San Benedetto del Tronto - Rezidence Colleoni ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Apartmánová rezidence je umístěna v klidné vilkové jižní části letoviska San Benedetto, asi 200 m od pláže a pěší promenády. Rezidence je vhodným výběrem na letní dovolenou zejména pro rodiny s malými dětmi, mladé páry nebo skupinky. Krásné zlatavé písečné pláže s křišťálově čistým mořem Vás lákají k různým sportovním aktivitám. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po promenádě plné oleandrů, palem a borovic. Letovisko je oblíbeným cílem konfortní dovolené mezi turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře: asi 200 m od ubytování

Pláž: Písečná: s pozvolným přístupem do moře. San Benedetto nabízí soukromé i volně přístupné pláže.

Vybavení: Parkovací místo ve dvoře. V dosahu je množství obchodů s módními doplňky, potravinami, restaurací a kaváren.

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či kolečkových bruslích. Pobřeží poskytuje dobré podmínky pro beach volejbal nebo windsurfing, půjčit si můžete šlapadlo nebo vodní skútr. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách. Pro děti: hřiště na míčové hry, skákadla, prolézačky, houpačky, in-line bruslení.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu! Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží), programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje. Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa). Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční. Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkamui, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Nutno vzít si s sebou vlastní povlečení a ručníky.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme Vám návštěvu místních malebných restaurací a kaváren.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 8-lůžkový apartmán: 1
Celkem osob: 8

Moderní apartmán typu trilo - s TV, pračkou, Wi-Fi a parkovacím místem. Bližší popis najdete níže u jednotlivých ubytovacích jednotek.

TRILO 6+1

Obsazenost 4-6 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, 1 ložnice s manželským lůžkem, 1 ložnice se palandou, soc.zařízení, TV a balkon. Možnost 7.lůžka (za poplatek).