Paestum - Villaggio Cerullo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Komplex Cerullos leží přímo u pláže, v nádherné zátoce mezi Agropoli a Salernem. Představuje ideální výchozí bod pro poznávání okolních historických a turistických míst této oblasti, jako je např. archeologické naleziště Paestum (2 km), Agropoli, ostrov Capri, Sorrento a riviéra Amalfi, Pompeje a Vesuv. Komplex je oblkopen palmami, piniemi a středomořskou vegetací.

Vzdálenost od moře: asi 50 m od villaggia.

asi 2 000

Pláž: Písečná: přímo u rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Plážový servis v ceně (1 slunečník, 1 křesílko, 1 lehátko/AP).

Vybavení: Součástí vybavení střediska je bar, společenská místnost s TV/SAT, dětský koutek v piniovém parku, prostor pro sportovní hry, prádelna, parkoviště.

Sport a zábava: Prostor pro sportovní hry, na pláži si můžete zahrát beach volejbal i jiné vodní a plážové sporty. Pro děti: dětský koutek.

Doporučujeme: Národní Cilentský park: je charakteristický svým členitým pobřežím s úseky dlouhých pláží pokrytých jemným zlatavým pískem. Neapol: město muzeí, např. Museo Archeologico Nazionale: za jeho zdmi se ukývá jedna z největších sbírek antického uměnína světe. Azurová jeskyně: která je od pobřeží vzdálena přibližně 10 minut plavby motorovým člunem. Na mysu Capo Palinuro se vyskytuje i mnoho dalších jeskyní, přístupných pouze po moři.

Informace: check-in: 17.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 4-lůžkový apartmán: 5
5-lůžkový apartmán: 5
6-lůžkový apartmán: 5
Celkem osob: 75

Ubytování je zajištěno v prostorných a jednoduše zařízených apartmánech - přízemní apartmány bez balkonu a apartmány v patře s balkonem. Všechny apartmány jsou vybaveny trezorem, fénem a žehličkou. Bližší informace naleznete v popisu níže.

TRILO 4

obsazenost 2-4 osoby: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 pokoje s manželským lůžkem (v jednom pokoji může být palanda), vlastní sociální zařízení, TV. Přízemní apartmán bez balkonu.

TRILO 4B

obsazenost 2-4 osoby: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 pokoje s manželským lůžkem, vlastní sociální zařízení, TV. Apartmán v 1. patře s balkonem.

TRILO 5

obsazenost 3-5 osob: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 pokoje s manželským lůžkem a 1 lůžkem, vlastní sociální zařízení, TV. Přízemní apartmán bez balkonu.

TRILO 5B

obsazenost 3-5 osob: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 ložnice s manželským lůžkem a 1 lůžkem, vlastní sociální zařízení, TV. Apartmán v 1. patře s balkonem.

TRILO 6

obsazenost 4-6 osob: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 ložnice s manželským lůžkem a samostatným lůžkem, vlastní sociální zařízení, TV. Přízemní apartmán bez balkonu.

TRILO 6 B

obsazenost 4-6 osob: obývací místnost s kuchyňským koutem, 2 ložnice s manželským lůžkem a samostatným lůžkem, vlastní sociální zařízení, TV. Apartmán v 1. patře s balkonem.