Limone - Hotel Royal Village


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Royal Village je jeden z největších hotelů v Limone, nacházející se v rozlehlém parku, tvoří jej celkem pět budov, k dispozici jsou 3 bazény. Hotel je perfektně vybaven pro klienta, jež dovolenou spíše stráví na hotelu. Je také ideální rodiny s dětmi (hřiště, mini a junior klub). Vřele doporučujeme!

Zkrácené pobyty možné – min. 5nocí, případně na dotaz.

Vzdálenosti: pláž 400m, centrum města 600m (jezdí shuttle bus)

Stravování: polopenze s nápoji

POLOPENZE s nápoji ZDARMA: snídaně a večeře formou bufetu – předkrmy, hlavní chody, pasta, masa, ovoce, zelenina a saláty, deserty – vše bufet styl, nápoje zdarma (domácí víno a pivo, nealko nápoje, voda). Možnost výhodně připlatit za obědový bufet s nápoji zdarma.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: centrální recepce, internet/wi-fi (za poplatek), TV/SAT lounge, restaurace, pizzerie, bar, 2x venkovní bazén, bazén pro děti, whirpool, vnitřní bazén, stolní tenis, dětský koutek, mini klub (4-12 let) během sezony (24/05-09/09), 5x týdně živá hudba/program. Italská restaurace (nutná rezervace) - vstup 5 euro/den (děti do 6 let zdarma).

Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, koupelna se sprchou a WC, TV/SAT, lednice, výhled na jezero za příplatek.