Lignano Sabbiadoro - Rezidence Sky ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Moderní rezidence Sky se nachází v centru letoviska Lignano Sabbiadoro, v těstné blízkosti plážové promenády se spoustou atrakcí. V centru města naleznete množství obchodů, restaurací, cukráren, barů i diskoték. Přímo v letovisku se nachází aquapark a zábavní park kde si přijdou na své děti i dospělí. Lignano je tím správným výběrem pro všechny věkové kategorie.

Vzdálenost od moře: asi 80 metrů od rezidence.

1000

Pláž: Písečná: 80 m od rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Prostorné pláže, soukromé i volně přístupné.

Vybavení: Rezidence Sky (postavena v roce 2009) nabízí moderní apartmány zařízené novým nábytkem, TV-SAT, klimatizací a pračkou, myčkou, mikrovlnnou troubou, kávovarem a velkou lednicí. Všechny apartmány mají prostorný balkon. Každý apartmán má 1 parkovací místo v garáži a 1 na venkovním parkovišti.

Sport a zábava: Vodní park Aquasplash, beach volejbal, plážové atrakce. Bohaté společenské vyžití: kavárny, restaurace, pizzerie, vyhlášené diskotéky.
Pro děti: ZOO, dětský zábavný park, hřiště, lunapark.

Doporučujeme: Castello Di Miramare: uprostřed nádherných zahrad, asi 8 km od Terstu se nachází Castello di Miramare - zámek z 19. století.
Aquasplash: fantastický vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Informace: check-in: 16.00 - 19.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (za poplatek).
Info pro klienty cestující autobusem: Rezidence se nachází cca 1 km od agentury, odtud se klienti k ubytování dopravují sami.

Stravování: vlastní

Vlastní, s možností využití místních kulinářských specialit.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 7-lůžkový apartmán: 10
8-lůžkový apartmán: 10
Celkem osob: 150

Rezidence Sky nabízí příjemné ubytování v sedmi a osmilůžkových apartmánech. Bližší informace naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

TRILO 7

Obsazenost 5 až 7 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, pokoj s 3 lůžky, pokoj s 2 lůžky, 2x sociální zařízení, velký balkon.

TRILO 8

Obsazenost 6 až 8 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, 2 pokoje se 3 lůžky, vlastní soc. zařízení, velký balkon.