Lignano Sabbiadoro - Rezidence Cristallo ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Třináctipatrová rezidence Cristallo s velkou zahradou se vzrostlými stromy a s bazénem pro dospělé a pro děti se nachází přímo u moře v letovisku Lignano Sabbiadoro. Nezapomeňte navštívit nesčetné obchůdky s módnimi doplňky či suvenýry a vynikající restaurace a cukrárny s pravou italskou zmrzlinou. Můžete si zasportovat na pláži i vybláznit se v aquaparku. Lignano nabízí nepřeberné množství vyžití.

Vzdálenost od moře: asi 20 metrů od rezidence.

1 200

Pláž: Písečná: v těsné blízkosti rezidence, pláž s pozvolným vstupem do moře. Prostorné pláže, soukromé i volně přístupné. Plážový servis v ceně (1 slunečník a 2 lehátka).

Vybavení: Apartmány s kuchyní, vlastním soc. zařízením, TV, klimatizací a balkonem. Rezidence je vybavena výtahy, 2 oddělenými schodišti a společným parkovištěm s omezeným počtem míst. V přízemí se nachází obchod a restaurace - pizzerie.

Sport a zábava: Vodní park Aquasplash, lunapark, ZOO, beach volejbal, plážové atrakce. Bohaté společenské vyžití: kavárny, restaurace, pizzerie, vyhlášené diskotéky.
Pro děti: lunapark, ZOO, dětský zábavní park.

Doporučujeme: Castello Di Miramare: uprostřed nádherných zahrad, asi 8 km od Terstu se nachází Castello di Miramare - zámek z 19. století.
Aquasplash: fantastický vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Informace: check-in: 16.00 - 19.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Upozornění pro klienty autobusovou dopravou: Rezidence se nachází cca 1,4 km od agentury, odtud se klienti dopravují k ubytování sami.

Stravování: vlastní

Vlastní, s možností využití kulinářských specialit místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Nabízíme Vám možnost ubytování v apartmánu typu quadri. Bližší informace naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

QUADRI 7

Obsazenost 4 až 7 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s palandou, ložnice s palandou a 1 lůžkem, 2 vlastní soc.zařízení, TV, 2 balkony (s částečným a úplným výhledem na moře).